29 / 04 / 2024

Design Soul dijital

Design Soul dijital

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

Filli Boya’nın Design Soul Dijital Dergisi kış sayısı yayında!

Bugüne kadar 750.000 bini aşkın indirilme rakamına ulaşarak dijital mecralarda öncülüğünü sürdüren, A’ Design Award ödüllü Design Soul dijital dergisi, 2016’da da renklerin yaşamımızdaki önemini farklı ve keyifli bir dille aktarmaya devam ediyor.

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

Qent İstinye ile Porsche Design Studio imzası evinizde!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Dijital ekonomi masa başı çalışma dönemi sona erdirecek!

Avrupa Komisyonu’nun 2014 tarihli araştırmasına göre, G20 ülkelerinde dijital ekonominin büyüklüğü 2016’da 4,2 trilyon Dolar’a ulaşacak.

Filli Boya Design Soul dijital dergisinin yeni sayısı çıktı!

Renklerin yaşamımızdaki öneminin keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yaz sayısında; Dünya ülkesi Meksika, yazın stil duygusu yüksek dekorasyon önerileri ile gülümseten kadın “Keriman” Nursel Köse’nin özel sohbetleri yer alıyor.

ISVEA'nın Sott’Aqua serisine Red Dot Design'den ödül!

Tasarımlarıyla fark yaratan İtalyan ISVEA, Sott’Aqua serisi ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Red Dot Design’da “Uluslararası Red Dot Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık'a Green Good Design Awards'tan ödül!

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

Nurus 4 ürünüyle “German Design Award 2016”ya aday Gösterildi!

Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Nurus’un Alava, Uneo, Isola ve Ashbury ürünleri Alman Tasarım Konseyi tarafından bu yıl 46’ıncısı organize edilecek olan “German Design Award 2016”ya aday gösterildi.

GE Dijital Rüzgar Santrali enerji üretimini yüzde 20 artırıyor!

GE (General Electric), Dijital Rüzgar Santrali teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji, bir rüzgar santralinin enerji üretimini yüzde 20’ye kadar artırıyor ve rüzgar endüstrisi için yaklaşık 50 milyar dolarlık bir değer üretilmesine olanak tanıyor.

Güral Premier Hotels Resorts, Design Hotel ödülünü aldı!

Güral Premier Hotel Tekirova, Rusya’nın en büyük otel değerlendirme sitesi Top Hotels tarafından, misafir değerlendirmeleri sonucunda verilen ‘Quality Award for Hospitality Excellence’ ile ‘Design Hotel’ ödüllerine layık görüldü.

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

ECE Kiremit, A’Design Award’dan tasarım ödülü aldı!

ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

ISVEA, A’Design Award’da ödül aldı!

İtalyan markası ISVEA, esin kaynağını alev dalgalarından aldığı yepyeni tasarımı “Flamma” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da bu yıl da ödüle layık görüldü.

Design Soul dijital Haberi

Design Soul dijital

Şehre dönüşün ve sonbaharın sıcak-serin atmosferini müjdeleyen Design Soul’da; Kürşat Başar, Atilla Dorsay, Emrah Yıldız değerli ve özel sohbetleriyle yer alıyor.


Yüzyıllık tutkumuz Türk sinemasını “Türk Sinemasının 100. Yılı”, sonbaharın en güzel destinasyonlarından İğneada Longoz Ormanları, İstanbul’dan Beykoz, Norveç’ten Reine öne çıkan önemli konulardan.


150 yılın en sıcak yazının yaşandığı, rüzgar panellerini ve Konya’daki Meke Gölü’nü inceleyerek enerji verimliliği ve küresel ısınma konusuna dikkat çeken konuların da yer aldığı Design Soul’da ayrıca Elmalı Hazineleri’nin hikayesini, Süreyya Operası’nın geçmişi ve bugünü ele alındı.


Yazarları, fotoğrafları ve konuklarıyla kendi kimliğini ve tarzını bu doğrultuda belirleyen Filli Boya’nın Design Soul dergisini; IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/filli-boya/id568154480?mt=8 adresinden Android cihazlar için de GooglePlay’den https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden ücretsiz indirebilirsiniz.


A’ Design Award ödüllü ve Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan...