18 / 05 / 2024

Design&Construct-Üniversitelerarası Öğrenci Çelik Köprü Yarışması

Design&Construct-Üniversitelerarası Öğrenci Çelik Köprü Yarışması

Soyak, Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından gerçekleştirilen 7. ‘Design&Construction-Üniversitelerarası Öğrenci çelik Köprü Yarışması’na altıncı kez sponsor olarak genç mühendis adaylarını destekledi...

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  İlker Çelik  ve Zafer Kırbıyık tarafından kuruldu.

Soarch Interior Design Dekorasyon Uygulama Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soarch Interior Design Dekorasyon Uygulama Ve Kozmetik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20  bin TL sermaye bedeli  ile Sedef Çelik tarafından kuruldu.

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Yarışması’nın başvuruları başlıyor!

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başlıyor. Yarışmanın konusu “Semt Pazar Yeri” tasarımı olarak belirlendi.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

Bayramoğlu Steel Constructıon, İnönü Stadyumu'nun çatısını yaptı!

Türkiye'nin yüzde yüz yerli sermayelerinden ve çelik sektörünün devlerinden olan Bayramoğlu Steel Constructıon, Inönü Stadyumu'nun çatısına imzasını attı.

Good Design ödüllerini Arçelik aldı!

Beko Çamaşır Makinesi,Grundig Gardırop Tipi Buzdolabı, Leisure Fırın,Cast Ankastre Fırın,Cast Ankastre Ocak ödül alan tasarımlardan 1950 yılında başlayan Good Design Awards,yenilikçi ürün ve grafik tasarımları ödüllendiren dünya çapında bir program.

Arçelik Good Design'da 13 ödül aldı!

Arçelik açıklamasına göre, Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi ve Metropolitan Arts Press Ltd. Müze'nin her yıl düzenlediği Good Design Ödülleri'nde ödül alan ürünler ve grafikler, Müze'nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonuna dahil ediliyor.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

Arçelik IF Design 2014’te 7 ödül aldı!

IF Tasarım Ödülleri 2014 töreni Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirildi. Arçelik A.Ş., Beko ve Grundig markalarının ürün gamlarında yer alan yedi farklı ürünüyle ürün tasarımı kategorisinde ödül aldı...

PROSteel Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması sonuçlandı!

2013 PROSteel Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması sonuçlandı. Dereceye girenlere ödüllerini verildi...

Soyak genç mühendis adaylarını destekliyor!

Soyak, Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından gerçekleştirilen 7. ‘Design&Construction-Üniversitelerarası Öğrenci çelik Köprü Yarışması’na altıncı kez sponsor olarak genç mühendis adaylarını destekledi...

Design&Construct-Üniversitelerarası Öğrenci Çelik Köprü Yarışması Haberi

Design&Construct-Üniversitelerarası Öğrenci Çelik Köprü Yarışması

Elli yılı aşkın bir süredir sektöründe öncü projelere imza atan Soyak, gayrimenkul sektörünün geleceğine yön veren genç mühendis adaylarını ve gayrimenkul sektörüne katkı sağlayan etkinlikleri desteklemeye devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP) tarafından bu yıl 7. Kez düzenlenen Design&Construct-Üniversitelerarası Öğrenci Çelik Köprü Yarışması’na altıncı kez destek oldu.


18-20 Nisan tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Türkiye ve Avrupa’dan birçok üniversiteden takımlar katıldı. Avrupa’da başka bir eşi olmayan yarışmanın amacı üniversitelerin mühendislik ve mimarlık bölümlerinde okuyan öğrencileri dostça bir ortamda bir araya getirmek, teorik olarak projelendirdikleri köprülerini sergileme ve zamana karşı diğer öğrenciler ile yarışma fırsatı sunmak. Her yıl yüzden fazla üniversite öğrencisi derslerde gördükleri teorik bilgileri büyük bir emekle pratiğe dökerek üniversitenin

eğlenceli atmosferinde mühendisliğin minyatür bir uygulamasına ‘Design and...