08 / 07 / 2024

deski karahisar

deski karahisar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde yapılacak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının temel atma töreni yapıldı.

DESKİ, Denizli'de 2500 kilometre hat döşeyecek!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 5 milyon lira yatırımla 7 yeni aracı daha filosuna kattı. 3 hafta önce 7 milyon liraya 20 yeni araç alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, 7 yeni aracı daha filosuna aldı.

DESKİ'nin 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin elde ettiği kurumsal kimlikle Ankara’da ve diğer büyükşehirlerde örnek olarak gösterildiğini söyledi.

Denizli'de alt yapı çalışmaları incelendi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas'ın Karahisar ve Garipköy Mahallelerini ziyaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün alt yapı yatırımlarını inceledi.

Karahisar Kalesi Kentsel Sit Alanı Projesi başlatılıyor!

Karahisar Kalesi ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Turizm Yönetim Planı Projesi Başlıyor... Afyonkarahisar Valiliği Proje Üretim ve Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada;

DESKİ'den Karahisar'a alt yapı hizmeti!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde yapılacak içme suyu ve kanalizasyon çalışmasının temel atma töreni yapıldı.

Denizli Karahisar'a 10 milyon TL'lik yatırım!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon lira yatırım bedeli bulunan 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atıldı.

Denizli Karahisar’ın alt yapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas’ın Karahisar Mahallesi'ne yapılacak 10 milyon lira maliyeti bulunan alt yapı çalışmasının temeli Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı törenle atıldı.

DESKİ Genel Müdürlüğü 16 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdi!

DESKİ Genel Müdürlüğü, kurulduğu ilk 6 ayda merkez dışındaki 17 ilçede 121 kilometreden fazla içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyerek, 16 milyon liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar'ın eski belediye binası restore ediliyor!

Afyonkarahisar' da eski belediye binasında başlatılan ve tamamlanınca Afyon karahisar Valiliği olarak kullanılacak olan tarihi binadaki restorasyon çalışmalarının en geç Nisan ayının sonunda bitirileceği bildirildi...

Karahisar Kalesi son teknolojiyle aydınlatıldı!

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 226 metre uzunluğundaki tarihi Karahisar Kalesi'nin aydınlatılması için yürütülen çalışmalarda test aşamasına geçildi. Aydınlatma ile Karahisar Kalesi'nin gündüz siluetinin gece de ortaya çıkması hedefleniyor...

Afyonkarahisar'da 1 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

T.C. Afyonkarahisar 1. İcra Müdürlüğü, Hattat Karahisarı mahallesi, Atatürk Caddesi hisar Apartmanının zemininde bulunan işyerini 1 milyon 6 bin 390 TL'den satışa çıkardı. Satış, 04 Haziran 2012 Pazartesi günü 11:00-11:10 saatleri arasında yapılacak

TOKİ Afyonkarahisar çay 'da 61 bin TL 'ye!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Afyon Karahisar çay"da bulunan 21 konutu satışa çıkardı. Konut fiyatları 61 bin 316 TL ila 101 bin 416 TL arasında değişiyor¦

Karahisar Belediyesi'nden satılık taşınmaz!

 Karahisar Belediyesi Mülkiyeti kendisine ait olan 3 bin 969 metrekare büyüklükteki taşınmazı satışa çıkardı. İmar planlarında B-4 işyeri olarak görünen taşınmaz için 2 milyon 390 bin 113 TL tahmini bedel istendi

deski karahisar Haberi

deski karahisar

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, "Tavas'ın altyapısı değişiyor. Denizli'de ne varsa Tavas ve mahallelerinde de o olacak" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Karahisar'a yatırım atağının aratarak devam edeceğini belirterek, "Karahisar büyümeye devam edecek. Karahisar'ın altını üstüne getireceğiz. Biz Karahisar'a sevdalandık. Büyükşehir olmadan önce buraya gelerek sizlere söz verdik. Büyükşehir olduktan sonra 'Denizli'de ne varsa Karahisar'da da o olacak'dedik ve bu gün bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Karahisar Mahallesi'ne 10 milyon TL'lik alt yapı yatırımı yaptıklarına işaret eden Zolan, "Burada 50 kilometre kanalizasyon ve 45 kilometre içme suyu hattı yapıyoruz. Karahisar'ı pilot bölge ilan ettik. Tavas ve çevresine örnek olacak bir mahalle olacak. Burada yatırım yapmaya devam edeceğiz.' diye konuştu. 

Başkan Zolan ayrıca Karahisar, Çalı köy Sofular ve...