05 / 05 / 2024

Destek Mekanik İnşaat iletişim

Destek Mekanik İnşaat iletişim

Destek Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ateş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Halay Sokak'ta kuruldu.

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Elit Mekanik İnşaat Turizm Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İmir tarafından kuruldu.

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mechart Mühendislik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Onur Kayhan tarafından kuruldu.

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktoros Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükran Savcı tarafından kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

e-Devlet'ten başvuran anne babalar müjde! PTT'den hemen çocuk destek parasını alacaksınız! Çocuk Destek Bileşeni 2023 ..

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli hanelere çocuk parası veriyor. e-Devlet'ten başvuran anne babalar müjde! PTT'den hemen çocuk destek parasını alacaksınız! Çocuk Destek Bileşenine 2023 ödeme tarihi...

Müjde! Aile Bakanlığı kesenin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımının hesaplara yatacağı tarih açıklandı. Müjde! Aile Bakanlığı kesinin ağzını açtı! SED destek parasını hesaplara peş peşe yatırdı!

Müjde Aile Destek Paketi ödemeleri hesaplara erken yattı! 1250 TL Aile destek parasını hemen anında çekebilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu. Peki Aile Destek Programının detayları neler? İşte detaylar...

Aile destek parasının yattığını nasıl öğrenebilirim?

Aile destek paralarının yatıp yatmadığı pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. Peki “Aile destek parasının yattığını nasıl öğrenebilirim?” İşte detaylar!

12 ay hesabınıza 1.250 lira yatacak! Aile Destek Programı’nı kaçırmayın! 29 Ekim 2022

Aile Destek Programı’nın aylık ödemeleri maddi durumu yetersiz vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Peki Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yattı mı? Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Aile destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır?

Aile Destek parasına dair vatandaşlar bazı konuların aydınlatılmasını istiyor. Bunun için de Aile Destek parasını PTT'den nasıl alabilirim? Aile destek parası nereden alınır? şeklinde sorular soruyorlar. İşte detaylar!

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Bakan Yanık yeni destek rakamlarını açıkladı! Sosyal yardım tutarları arttı! Kime kaç lira destek verilecek?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yeni destek rakamlarını açıkladı. Peki sosyal yardım tutarları kaç lira oldu? Hangi yardım kaç liraya yükseldi? İşte o rakamlar...

Küçük işletmelere müjde! KOSGEB destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı!

İmalat ve bunun tamamlayıcısı olan öncelikli sektörler ile Kovid-19 salgının etkilerinden fazlaca etkilenen bazı hizmet ve ticaret sektörleri içerisinde yer alan mikro ve küçük işletmelerin bu etkilerden en az zararla çıkabilmeleri için verdiği destek tutarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardı.

Destek Mekanik İnşaat iletişim Haberi

Destek Mekanik İnşaat iletişim
Destek Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ateş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Destek Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. l -Her türlü inşaat, yol,köprü, altyapı, baraj, liman, iskele, konut, iş merkezi, çelik, ahşap, betonarme, üretim,dekorasyon, tanzim, restorasyon ve iyileştirme işleri yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işlerinde tüm mühendislik, mimarlık, müşavirlik, mümessillik, proje, etüt,araştırma, danışmanlık, şehir ve imar planları hazırlama işlerini ve uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü jeolojik, hidro jeolojik , arkeolojik,arkeojeofizik, jeoteknik, jeofizik, araştırmalar ile her türlü sondaj işlemleri, zemin ve temel etüt raporları, jeolojik, jeoteknik, jeofizik raporları, her türlü iksa, töre kazık, mini kazık, enjeksiyon, Jet Grout, taş kolon, inşaat işleri ve tüm bu işlerin mühendislik,...