07 / 05 / 2024

Destek Patent

Destek Patent

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent’in, AKUT Arama Kurtarma Derneği için Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı “Tanınmış Marka Statüsü” başvurusu kabul edildi.

Destek Patent 9. şubesini İstanbul Merter’de açtı!

Türkiye’nin önde gelen patent ve marka tescili vekil kuruluşlarından olan Destek Patent, şube sayısını artırarak büyümesini sürdürüyor. İstanbul Merter’de yeni ofisini açan Destek Patent müşterilerine hizmet vermeye başladı...

Destek Patent Konya’nın 10 yıllık markalaşma analizini yaptı!

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent, tarım ve endüstri alanında önde gelen illerimizden Konya’nın markalaşma ve tescil alanında son 10 yılda geldiği noktayı kapsamlı bir analizle değerlendirdi.

Konuta ihtiyaç bitmez!

Heran İstanbul'un lansmanında konuşan Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, "Konuta ihtiyaç bitmez, dünyada mekan, ahirette iman." dedi.

Mobilya sektöründe patent başvuruları arttı mı?

Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri, patent, marka tescil ve faydalı model başvurularının önemini kavramış bir şehrimiz. Üretime büyük değer katan bu konulardaki büyümeyi devam ettirmek gerek.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, patent başvurularında atağa geçti!

Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, patent ve markalaşmada daha büyük atılım için, mecliste 3 yıldır bekleyen patent kanununun çıkması gerektiğini söylüyor.

Kemal Yamankaradeniz: Dünya markası olmak için teknoloji üretmek şart!

Türkiye’nin lider marka ve patent danışmanlığı şirketi Destek Patent’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, BUSİAD tarafından düzenlenen Vizyon Söyleşileri etkinliğinde “Marka ve Patentte Global Vizyon” başlıklı bir konuşma yaptı.

Destek Patent’in AKUT için yaptığı tanınmış marka başvurusu kabul edildi!

Türkiye’nin lider patent ve marka tescil firması Destek Patent’in, AKUT Arama Kurtarma Derneği için Türk Patent Enstitüsü’ne yaptığı “Tanınmış Marka Statüsü” başvurusu kabul edildi.

Er Yatırım’dan Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek!

TUYED ile Anatolia-Turizm Araştırmaları Dergisi’nin işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’na destek olan Er Yatırım, yarışmada finale kalan karikatürlerin yer alacağı karikatür albümünün sponsorluğunu üstlendi.

Beyoğlu Belediyesi'nden doğaya destek olanlara buz pateni keyfi!

Beyoğlu Belediyesi’nin 8 yıldır “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla açtığı Buz Pisti bu yıl da hizmete girdi. Buz pisti Hasköy sahilinde kuruldu...

Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 31 milyon 369 bin lira bütçe ayrıldı!

Devlet, Romanlara yönelik sosyal destek projeleri için 2014-2016 yıllan arasında kullanılmak üzere 31 milyon 369 bin lira bütçe ayırdı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, söz konusu projeler için bu yıl 3 milyon 961 bin lira harcayacak.

Metin Şentürk engelli çocuklar için yapılacak binaya destek verecek!

Dünya Engelliler Vakfı (DEV) Başkanı Metin Şentürk, Muğla’nın Bodrum ilçesinde engelli çocuklar adına yapılacak ve 450 bin dolarak mal olacak ek bina projesi için Vali Mustafa Hakan Güvençer'den destek istedi...

En büyük cemevi projesine destek için buluştular!

Geçtiğimiz kasını ayında Halkalı'da temeli atılan İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatına destek olmak için Arenamega'da konser düzenlendi. Programda projeye katkı sağlamak için yüzlerce kişi bir araya geldi...

Nowotel ve İbis Otel'den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek!

Nowotel ve İbis Otel' den Kayseri Sakatlar Derneği'ne destek geldi. Uluslararası Hotel zinciri Accor Grubunun, Kayseri'deki Novotel ve ibis otelleri mavi kapak kampanyasına katkıda bulundu.

Adana Adliyesi'nin yeni binası için ATO destek verecek!

Adana Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, yeni yapılacak adliye binasına destek turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti...

Destek Patent Haberi

Destek Patent

Hem Türkiye’de hem de uluslararası alanda gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetleriyle pek çok insanı doğal afetlerden, kazalardan, her türlü zor ve acil durumdan kurtaran AKUT, kuruluşunun 18’inci yılında Türkiye’de “Tanınmış Marka Statüsü”ne sahip bir marka olarak tescil edildi. Destek Patent tarafından Türk Patent Enstitüsü’ne 2013 yılında yapılan başvurunun ardından 1 yıl süren tescil sürecinin sonunda AKUT, Türkiye’de “Tanınmış Marka” oldu.

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir patent ve marka tescil danışmanlık hizmeti veren Destek Patent’in Merkez Şube Yöneticisi Zeki Öztürk, tescil belgesini AKUT Genel Merkezi’nde AKUT Kurucu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Nasuh Mahruki’ye teslim etti.

Zeki Öztürk, kuruluşunun 18’inci yılında AKUT’un tanınmış marka olarak tescil edilmesinin önemine dikkat çekti. Zeki Öztürk, AKUT markasının en iyi şekilde korunması için tanınmış marka statüsünde olmasının...