04 / 05 / 2024

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity ne zaman teslim

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity ne zaman teslim

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 0262 563 60 63 olarak belirlendi. Kumcağız Aquacity projesinde fiyatlar 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü ve konut dönüşümü hız kazanmalı!

İnşaat sektöründe durağan günler geride kaldır. İki yılın ardında ilk kez yüzde  6,4 büyüyen inşaat sektörü, Türkiye’nin 3. çeyrekte yüzde 6,7 büyüyen ekonomisine 0,5 puan katkı sağlamış oldu. 

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Fatih Erdoğan: Ankara'nın yeni yüzü olacağız!

Türkiye’nin tek parselde inşa edilecek en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara, geçtiğimiz günlerde satışa çıktı. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan “Bu proje Ankara’nın yeni yüzü olacak” diye konuştu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. kuruldu!

Kulelioğlu İnşaat Temizlik Züccaciye Tekstil Elektrik Ürünleri Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ.  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kulelioğlu tarafından kuruldu.

Günyüzü İnşaat Beylikdüzü projesinde kapasite artışı!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Büyükçekmece'deki AVM projesinde kapasite artışına gidildi.

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu ve Osman Tellioğlu ortaklığında kuruldu. 

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Filistinli inşaat mühendisi Majd Mashhawari'den inşaat sorununa çözüm!

Filistinli genç inşaat mühendisi Majd Mashhawari, “Green Cake” adını verdiği ve atıklardan üretilen tuğlalar ile Filistin’de yaşanan inşaat sorununa çözüm getiriyor...

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity ne zaman teslim Haberi

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity ne zaman teslim

Deta İnşaat projesi olan Kumcağız Aquacity projesi, Kocaeli'nde hayata geçiriliyor. Deta İnşaat Kumcağız Aquacity iletişim bilgisi detaylarından önce projeden bahsedelim...


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity satılık konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. Deta İnşaat Kumcağız Aquacity Evleri kapsamında 88 rezidans villa bulunuyor. 


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity fiyat listesi!

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 158 bin liradan;

3 oda 1 salon dubleks dairelerin fiyatları 198 bin liradan başlıyor. 


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity projesi kapsamında voleybol sahası, çocuk oyun alanları,  minifutbol sahası, 24 saat güvenlik, 3 adet yüzme havuzu, hobi bahçeleri, basketbol sahası, yerden ısıtma sistemi, tenis kortu, piknik alanları, aquacity club, bisiklet parkurları ve koşu alanları bulunuyor. 


Deta İnşaat Kumcağız Aquacity ne zaman teslim?

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity teslim...