07 / 05 / 2024

Deta Kurumsal Danışmanlık iletişim

Deta Kurumsal Danışmanlık iletişim

Deta Kurumsal Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilgeş Bilek, Hüsnü Tire tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül 2014 tarihinde Şişli'de kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roze Kurumsal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gürses tarafından kuruldu.

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Barbaros Bozarslan tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Kt Kurumsal Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kt Kurumsal Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Türkay tarafından kuruldu.

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cls Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekşioğlu Kerik tarafından açıldı.

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Doğan ve Esra Demirhan tarafından açıldı.

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kent Kurumsal Danışmanlık İnşaat Gıda Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Başkar Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Başaslan tarafından kuruldu.

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Sayno Turizm Kurumsal Emlak Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Yousef Zadeh ve Parisa Mokhtarı tarafından tarafından kuruldu.

Alesta Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Alesta Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Küçük, Selçuk Suiçmez ve Tolga Erdem ortaklığında kuruldu. 

Deta Kurumsal Danışmanlık iletişim Haberi

Deta Kurumsal Danışmanlık iletişim

Deta Kurumsal Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Dilgeş Bilek, Hüsnü Tire tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Deta Kurumsal Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...