26 / 07 / 2024

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi iletişim

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi iletişim

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Okan tarafından kuruldu.

Özgür Demirtaş, 'emekli maaşı ve asgari ücret acilen artırılsın' dedi! İşte o enflasyon detayı...

Geçtiğimiz günlerde, hükümetten 'asgari ücrete zam enflasyonu artırır' bilgisi verildi. Peki Asgari ücret artışı enflasyonu etkiler mi? İşte Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın konuya ilişkin açıklaması...

BES’te daha çok kazandıran yöntem, uzmanı açıkladı: 10 yıl detayı

Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) ilgi her geçen gün artıyor. Peki BES’ten daha çok getiri sağlamak mümkün mü? Portföy Yöneticisi Tahsin Şeşenoğlu, BES’te paranın yatırım gücünü artırmak için 10 yıl detayına dikkat çekerek açıkladı.  

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Emekliye SGK’dan bedava hizmet: Bu detay kimse tarafından bilinmiyor

Milyonlarca emekli, uzun bir bekleyişin ardından müjdeli haberi nihayet aldı. Devlet, bu güzel haberi az önce duyurarak emeklilere büyük bir müjde verdi. Artık emekliler için tamamen ücretsiz olan bir ayrıcalık başlıyor. 81 ilde geçerli olacak bu detayı kimse bilmiyor.

EYT'de sevindiren gelişme! Bayram detayı dikkat çekti

EYT ile ilgili son dakika gelişmesi. EYT'de artık son aşamaya geçildi. EYT'de ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı için tarih açıklandı. Öte yandan EYT'de bayram ikramiyesi detayı da öğrenildi. İşte tüm ayrıntılar...

Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

Ocak ayı kira artış oranı aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra gündeme geldi. Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

Birden fazla işte çalışanlar hemen bakın! Kazançlarınızda vergi detayı...

Artık pek çok insan boş zamanını değerlendirmek, hobisinden gelir sağlamak veya daha fazla kazanç elde etmek amacıyla birden fazla işte çalışıyor. Fakat birden fazla işte çalışanlar için önemli bir detay gündeme geldi. İşte gelir vergisi ile ilgili o detay...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için altın detay! Emekli maaşını artırmak isteyenler hemen bakın! 

Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği EYT düzenlemesinde sona yaklaşılırken, aylıkların nasıl artırılacağı araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Sinan Genim: Süleymaniye Camii ve çevresindeki yerleşim alanına mimari düzenleme şart!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sinan Genim, bugünkü yazısında Süleymaniye ve çevresi için mimari düzenlemelerin yapılmasına ilişkin önerilerini kaleme aldı.

Yazlık evlerde mimari anlayış değişiyor!

Uzaktan çalışma sisteminin hayatımıza girmesiyle yazlıklara talep arttı. Artık sadece dinlenme mekanı olmayan yazlıklar mimari anlamda değişime uğradı.

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Okan tarafından kuruldu.

Verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalar!

Ödüllü ofis ve konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, evlerden çalışılan bu günlerde verimliliği ve motivasyonu artırmak için mimari açıdan dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi iletişim

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Okan tarafından kuruldu.

Detay Art Mimari Taahhüt İnşaat Ajans Ticaret Limited Şirketi konusu:
MİMARLIK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi...