06 / 07 / 2024

Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon

Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon

Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Aydıncılar, Yusuf Küçükbektaşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz 2013 tarihinde Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu

EYT'de aylık bekleyenler dikkat. 1 TL detayı açıklandı. Emekli maaşları kesildi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasını bekleyenler sonunda muratlarına erdi. Ancak 1 TL detayı hakkında yapılan açıklama bazı emeklileri şok etti. Çünkü onlarda böyle bir eksiklik varsa emekli maaşları hesaplarına yatmayacak.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Tarımda bir başarı daha! Tarımsal atıktan yapılan gübre verimi % 42 artırdı

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünce tarafından yürütülen çalışmada, tavuk gübresi, ayçiçeği ve mısır atıklarından organik madde değeri yüksek kompost elde edildi.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de çatı imalatları başladı!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde çalışmalar hızlandı. Projede çatı imalatları yapılıyor. 

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Öztoprak tarafından kuruldu.

Avcılar'da yapım aşamasındaki binanın istinat duvarı çöktü!

İstanbul Avcılar'da temeli atılmış yapım aşamasında olan bir binanın istinat duvarı çöktü

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den o şehre okul müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon Haberi

Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon

Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Aydıncılar, Yusuf Küçükbektaşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Temmuz'da kuruldu. 


Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Detay Atölyesi Yapı Dekorasyon Ticaret Anonim Şirketi adres: Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Oltu Sokak,...