03 / 05 / 2024

detoks merkezleri

detoks merkezleri

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. İşletme sahibinden olumsuz yanıt alınca da ortaklık teklif etti.

İmar barışı başvuru merkezleri Ankara!

Yapı Kayıt Belgesi için e-devler üzerinden başvuru yapılabildiği gibi, Bakanlığın yetkilendirdiği kuruluşlardan da müracaat edilebiliyor. Peki, Ankara'da nerede başvuru yapılabilir? İşte imar barışı başvuru merkezleri Ankara..

İmar barışı başvuru merkezleri İstanbul!

İmar barışından yararlanmak isteyenler başvurularını Bakanlığın yetkilendirdiği merkezlerden yapabiliyor. İşte imar barışı başvuru merkezleri İstanbul..

Ankara Büyükşehir'den imar barışı için danışma merkezleri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezleri’nde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet veriyor.

Ankara'da imar barışı için danışma merkezleri kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı Aile Yaşam Merkezleri ve Gençlik Merkezlerinde “İmar Barışı Danışma Merkezleri” hizmet vermeye başladı.

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği!

Konaklamalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.. 

Cazibe Merkezleri Programı desteğinin detayları belli oldu!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında 2018/11201 Sayılı Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ ile desteğin detayları belli oldu..

Cazibe Merkezleri Programı'nda neler değişti?

Cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller, Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar'da açıklandı. Peki, Cazibe Merkezleri Programı'nda neler değişti?

Cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller!

Cazibe merkezleri programı kapsamındaki iller hangileridir? Hangi illerde yapılacak teşvik belgesi müracaatları karar kapsamında değerlendirilecek?

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımları Yönetmeliği!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Cazibe Merkezleri'nde detaylar belli oldu!

Cazibe Merkezleri Programı kapsamındaki yatırımlara verilecek desteklere ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cazibe Merkezleri Programı'na yeni düzenleme geliyor!

Görece az gelişmiş bölgelerde yatırım ortamını canlandırarak istihdamı, üretimi ve ihracatı artırmak ve bölgesel gelişmişlik farklarını azaltmayı amaçlayan Cazibe Merkezleri Programı'na yeni düzenleme geliyor. 

Cazibe Merkezleri Programı hemen hayata geçirilmeli!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki 23 ilin kapsamı içinde olduğu cazibe merkezleri programındaki gecikme eleştirilere neden oluyor. Cazibe merkezleri programı hemen hayata geçirilmeli.

Cazibe Merkezleri Programı son halini aldı!

Valiler Toplantısı'na katılan Başbakan Binali Yıldırım, Cazibe Merkezleri Programı'nın son halini aldığını ve kısa bir süre içerisinde kamuojyuyla paylaşılacağını açıkladı.

detoks merkezleri Haberi

detoks merkezleri

Dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, bu yaz sıklıkla geldiği Bodrum’daki detoks merkezini satın almak istedi. Olumsuz yanıt alınca ortaklık için öneri sunan Campbell, önümüzdeki aylarda işletme sahibiyle görüşecek.


İngiliz, Alman, Japon ve Hollandalı iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan “The Detoks Bay” adlı detoks merkezinin işletmecisi, aynı zamanda AFM Sinemaları’nın kurucusu Sedat Akdemir. Naomi Campbell ile Kate Moss’un birkaç kez merkezde kampa girdiği...