08 / 05 / 2024

deü Fen Bilimleri Enstitüsü yeni bina açılış

deü Fen Bilimleri Enstitüsü yeni bina açılış

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) yapımını tamamladığı Fen Bilimleri Enstitüsü yeni binası törenle hizmete açıldı. Yeni binada iki çalışma salonu ve 21 çalışma ofisi ve 50 kişilik toplantı salonu bulunuyor.

Hemen en az lise mezunu personel alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı! Sakın kaçırmayın!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ilanına göre İstanbul, Ankara ve Kayseri’de en az lise mezunu personel alımı yapılacağı belirtildi. Peki söz konusu ilana kimler başvurabilir? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Abdullah Bakal tarafından kuruldu.

İstanbul'da asbest tehdidi: Kentsel yenileme riskle yapılmamalı!

İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeofizik Mühendisliği eski öğretim üyesi Doç.Dr. Savaş Karabulut, ASUD'un hazırladığı asbest raporuna ilişkin konuştu. Karabulut, "Binaları yenilerken insanları her türlü risk ile karşı karşıya bırakarak kentsel yenilemeyi istemiyoruz" dedi.

Mka Yer Bilimleri Maden Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Yer Bilimleri Maden Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakaş ve Melikhan Karakaş ortaklığında kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31153 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Depreme kentsel dönüşüm önlemi!

Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Deprem Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Sözbilir, dönüşümü fırsat bilip, şehirleri yeniden inşa etmek gerektiğini söyledi. 

Mersin'de metruk binalar yıkılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Mersin'de çökme riski bulunan harebe yapılar yıkılıyor. Çalışmalar kapsamında terk edilmiş 3 metruk binanın daha yıkımı gerçekleştirildi.

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdem Çevre Bilimleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Madencilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Nurgün Uğur tarafından kuruldu.

İçfen Mühendislik Tarım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçfen Mühendislik Tarım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çeri tarafından kuruldu.

Ankara Üniversitesi gayrimenkul uzmanları yetiştiriyor!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Anabilim Dalı,  Türkiye'deki ilk ve tek akademik kurum olma unvanı kazandı. 

Nevşehir'de Recep Tayyip Erdoğan Proje okulu açıldı!

Nevşehir'de yapımı tamamlanarak bu yıl ilk kez öğrenci alan Recep Tayyip Erdoğan Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi törenle açıldı.

Emlakçılıkta lisans dönemi başladı!

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi adında lisans eğitimi veren ilk bölümü açıldı.

Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites Genel Müdürü oldu!

Deneyimli turizmci Ercan Yılmaz, Avrupa Residence Suites genel müdürü oldu. Yılmaz, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi İş Güvenliği Yüksek Lisans mezunu.

deü Fen Bilimleri Enstitüsü yeni bina açılış Haberi

deü Fen Bilimleri Enstitüsü yeni bina açılış


Dokuz Eylül Üniversitesi'nin (DEÜ) yapımını tamamladığı Fen Bilimleri Enstitüsü yeni binası törenle hizmete açıldı. DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, "Dünyada üniversitelerin sıralaması yapılırken kalitesini belirleyen kaç öğrencinin okuduğu değil, yaptıkları bilimsel araştırmalar oluyor. Üniversite yönetimi olarak bilimsel araştırmaların daha olumlu şartlarda yapılmasının destekçisi olmaya devam edeceğiz" dedi. Fen Bilimleri Enstitüsü'nün yeni binasında bir adet 25 kişilik tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı, altı adet teknolojik donanımlı derslik, iki çalışma salonu ve 21 çalışma ofisi ve 50 kişilik toplantı salonu bulunuyor.



Yeni...