15 / 05 / 2024

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi

Türkiye'de yüzlerce tanınmış sanatçının yetiştiği Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eski binalarında aniden başlayan yıkım, Dokuz Eylül Üniversitesi mezunlarından da tepki topladı.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Aile Bakanlığı'ndan bir de bayram öncesi güzel haber

Aile Bakanlığı ödemelere tam gaz devam ediyor. Aile Bakanlığı tarafından bayram öncesinde de vatandaşlara güzel bir haber geldi.

Babalar Günü’ne özel koleksiyon çıktı! Bu koleksiyona bakmadan hediye seçmeyin!

Babalar Günü yaklaşıyor. Bu arada biricik babalarına ne alacağını bilemeyenlere de güzel bir haberimiz var. Bu koleksiyona bakmadan sakın hediye almayın. İşte detaylar!

Emekli maaş zammından güzel haber

Türkiye'de yaşayan milyonlarca emekli vatandaş emekli maaş zammında yaşanacak gelişmeleri merak ediyor. Emekli maaş zammından son olarak güzel bir haber geldi. İşte detaylar...

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş aldı. Sevdiğinize hediye edilecek onun ruhunu yansotan en değerli olduğunu belli edecek en güzel hediye ''çiçek.'' Fibabanka tam da bu noktada size katkı sunuyor. Kampanyanın detayları haberimizde

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

Türk Telekom fiber abonelerine güzel haber! İnternet hızı 200 mbps oldu! 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Telekom, fiber abonelerine güzel haberi yeni kampanyası ile verdi! Hem yükleme hem de indirme hızı 200 mbps'e çıktı!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

iPhone alacaklara güzel haber! iPhone 13 Pro A101'de satışa çıktı! 1 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasında yer alan A101'den güzel haber geldi! Peki, iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 fiyat listesi....

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Efe Aydar Güzel Sanatlar Hizmetleri Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Efe Aydar tarafından kuruldu.

Çiftçiler bu yıl tarladan çok umutlu! Yetkili isim, makarnayla ilgili çok güzel haberi verdi

Türkiye'de son dönemde fiyatı artan ürünler arasında yer alan hububat ve buğday ürünleriyle ilgili güzel haber geldi. İhracatçıları Birliği Başkanı Nihat Uysallı, çiftinin yüksek rekolte beklediğini ve makarna fiyatlarında artış olmayacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arat Arte Görsel Sanatlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Selin Arat tarafından kuruldu.

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sağlık Ve Eğitim Limited Şirketi Sancaktepe’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ebru Güzel tarafından kuruldu.

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Haberi

DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi


Türkiye'de yüzlerce tanınmış sanatçının yetiştiği Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eski binalarında aniden başlayan yıkım, mezunlardan tepki topladı.


1975-76 öğrenim döneminde devredilen yerleşkenin, 1997’de fakültenin Narlıdere’ye taşınmasıyla boş kalan binalarında bir dönem Mimarlık Fakültesi de eğitim vermişti. Mezunlar aniden başlayan yıkımla tepkilerini sosyal medyada dile getirirken, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün yıkılan binaların yerine İzmir Meslek Yüksekokulu yapıp, oraya taşımak istediklerini söyledi.


Füzün, Yenigün'e yaptığı açıklamada; “O binalar hem depreme dayanıksız, hem de artık istenmeyen kişilerin yuvası haline geldi. Bu yüzden yıkmaya karar verdik. 20 aylık görev sürem var. Para bulursak oraya İzmirMeslek Yüksekokulu yapmak benim düşüncem. Yapamazsam benden sonra gelen yönetim karar verir. Ancak AVM yapılması söz konusu değil. Burası tahsisli arazi. Eğitim kurumundan başka bir amaç...