04 / 05 / 2024

DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastanesi

DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastanesi

Dokuz Eylül Üniversitesi İlhan Onat Hematoloji Hastane binası tamamlama işi Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 28 Ağustos 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor.

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhan Bulut Hafriyat Nakliyat İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de İlhan Bulut tarafından kuruldu.

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Kuruldu!

Kutluays Turizm Ve Gıda Lojistik Limited Şirketi Küçükçekmece’de  İlhan Hakan Kutluay ve Kerim Ktluay ortaklığı tarafından kuruldu.

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onat Akaryakıt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Taşkın tarafından kuruldu.

Duru Beytepe’de yüzde 5 peşinat ile mutlu yaşam!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri DURU Beytepe projesinin sunmuş olduğu kolay ödeme seçeneklerini anlattı...

Duru Beytepe Nisan 2020'de teslim!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de inşa ettikleri Duru Beytepe projesi'nin teslimlerinin Nisan 2020'de gerçekleşeceğini söyledi.

Duru Beytepe'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Tona Yapı Ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal Beytepe’de hayata geçirdikleri Duru Beytepe projesi için geri sayımın başladığını kaydetti.

İnşaat patronları konut satış istatistiklerini değerlendirdi!

Özyurtlar Holding, Omran Holding, Bahaş Holding, Kar Yapı, Y. Gülhan İnşaat, İkiel Grup, Cihan İnşaat ve İnsay Yapı’nın üst düzey yöneticileri TÜİK Mart ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Türkiye'de günlük kiralanan ev sayısı artıyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünkü yazısında Türkiye'deki günlük ev kiralama verilerini değerlendirdi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı...

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat binası 13 Eylül'de açılıyor!

Yeniden inşa edilen Beyoğlu’ndaki Yapı Kredi Kültür Sanat binası, 13 Eylül’de açılıyor. İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykelinin de yeni adresi burası olacak ve dışarıdan görülebilecek.

Lüks konut projelerinde çatı ve bahçe katı değerlendi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında, lüks konut projelerinnden bahsetti. İlhan, konut projelerinde çatı ve bahçe katını değerlendiğini belirtti.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastanesi Haberi

DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastanesi

Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Dokuz Eylül Üniversitesi İlhan Onat Hematoloji Hastane binası tamamlama işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İhale Odası'nda yapılacak. 


Dokuz Eylül Üniversitesi İlhan Onat Hematoloji Hastane binası tamamlama işi sözleşme sonrası 10 gün içinde başlayacak. Dokuz Eylül Üniversitesi İlhan Onat Hematoloji Hastane binası tamamlama işinin 250 günde tamamlanması planlanıyor. 


İHALE İLANI:


2014/89781.


BİNA TAMAMLAMA İŞİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REK- TÖRLÜĞÜ CUMHURİYET BUL.NO.144 - 



Evrak No: 1446


 DEÜ ÎLHAN ONAT HEMATOLOJİ HASTANESİ BİNASI TAMAMLAMA İŞİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 



DEÜ İlhan Onat Hematoloji Hastanesi Binası Tamamlama İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...