04 / 05 / 2024

deu inciraltı

deu inciraltı

Dokuz Eylül Üniversitesi İnciraltı Yerleşkesi'ndeki basketbol ve voleybol sahalarının tadilat işi ihalesi Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 19 Ağustos'ta yapılacak.

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

Yılan hikayesine dönen İnciraltı yeniden askıda! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın askıya çıkardığı İnciraltı planlarına vatandaşlar ve kentteki bazı ilçe belediyelerinden itirazlar gelmişti. Bakanlık İnciraltı planlarını revize ederek yeniden askıya çıkardı.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir İnciraltı'da imar planları askıya çıkıyor!

İnciraltı ve Bahçelerarası planlama sorunun çözümü noktasında uzun süredir çalışma yürüten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilçedeki mülk sahipleriyle bir araya geldi. 

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arasan Deu Group tarafından kuruldu.

İzmir İnciraltı imar planlarına tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir'de doğal sit ve tarım alanı için hazırladığı koruma amaçlı imar planlarına TMMOB’ye bağlı odalardan tepki geldi. 

İzmir İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı!

İzmir'e bağlı İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı çıktı. Kararı İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut açıkladı.

İzmir İnciraltı’nda yüksek katlı binalara izin verilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda İnciraltı zirvesi düzenlendi. Alanın sağlık turizmi olarak planlanması ve yüksek binalara izin verilmemesi gibi konular hakkında görüş alışverişi yapıldı. 

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

İzmir'de 'İnciraltı planı' beklentisi!

İzmir'in en değerli alanlarından birisi olan Balçova ilçesi İnciraltı bölgesinde bulunan toplam 5 bin dönümlük tarım alanının, sağlık turizmine açılması için yeniden planlanmasını isteyen hak sahiplerinin bekleyişi devam ediyor.

İnciraltı ve Bahçelerarası’nın imar planları yapılmalı!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı ve Bahçelerarası imar planlarıyla ilgili çağrıda bulundu.

İnciraltı için imar planları hazırlanmalı!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’ye çağrıda bulundu.

İzmir İnciraltı'nda süreç nasıl hızlanır?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın "İnciraltı planlaması" konusunu yeniden masaya yatırmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

deu inciraltı Haberi

deu inciraltı


Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, İnciraltı Yerleşkesi'ndeki basketbol ve voleybol sahalarının tadilat işini ihaleye çıkarıyor. İhale; 19 Ağustos 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. 


İhale;  Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İhale Odası'nda gerçekleştirilecek. Söz konusu İnciraltı Yerleşkesi'ndeki basketbol ve voleybol sahalarının tadilat işi ise 90 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI:


2014/82015.VOLEYBOL SAHA TDL. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REK- TÖRLÜĞÜ CUMHURİYET BUL.NO.144 - Evrak No: 1467


İNCİRALTI YERLEŞKESİ BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHALARININ TADİLATI İŞİ


DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI


İnciraltı Yerleşkesi Basketbol ve Voleybol Sahalarının Tadilatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/82015


l-İdarenin


a) Adresi: CUMHURİYET BULVARI No:144 35210 ALSANCAK KONAK/İZMİR


b) Telefon...