16 / 05 / 2024

dev hobi köyü

dev hobi köyü

Atatürk'ün ölmeden önce 1937 yılında tasarladığı Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayan 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesi Gölbaşı’nda çalışmalara başlıyor.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Yıldızlar İnşaat inşa edecek!

Köy Zekeriyaköy 4. Etap için imzalar atıldı. Dev projeyi 2 milyar 264 milyon 600 bin TL sözleşme bedeliyle Yıldızlar İnşaat inşa edecek. 

Türkiye’nin ilk dev hobi köyü Gölbaşı’nda kuruluyor!

Atatürk'ün ölmeden önce 1937 yılında tasarladığı Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayan 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesi Gölbaşı’nda çalışmalara başlıyor.

Ankara'da ‘İdeal Cumhuriyet Köyü’ kuruluyor! 2 bin dönüm alanda hobi bahçeleri yapılacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı MHP’li Şimşek, Atatürk’ün 83 yıl önce tasarladığı ‘İdeal Cumhuriyet Köyü’nü kurmak için çalışmalara başladı. Hedef tarıma destek olmak.

İspanya'da dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular!

İspanya’da ün kazanan doğal bir köy olan Setenil de las Bodegas'ta dev kayalığın altına 3 bin nüfuslu köy kurdular.  Minik ve sıcak bir köy olan Setenil de las Bodegas doğal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Veli Küçük: Adana Menekşe Köyü'ndeki yapılaşma durdurulmalı!

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana'nın Menekşe Köyü'ndeki, şehrin neredeyse her bölgesinden görülebilen, çok katlı dev inşaat bloklarının yükselmesine tepki verdi.

AKM'nin yerine yapılacak spor köyüne amatörlerden destek!

Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) yıkıp, yerine yapmayı planladığı dev spor köyüne Ankara’daki amatör sporculardan tam destek geldi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı!

Özdilek Park Mucize filminin küçük yıldızlarını ağırladı. ÖzdilekPark İstanbul, Mucize filminde rol alan çocukları ağırladı. Beyaz Show’un organizatörlüğünde Kars’tan İstanbul’a gelen çocuklar ilk kez dev ekranda film izlemenin heyecanını yaşadı.

Kadıköy Kuyubaşı külliye projesi için 2 bin imza toplandı!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy' deki Feneryolu'nda Kuyubaşı fidanlığına yapılması planlanan dev cami projesi Kadıköy Belediyesi önünde protesto edildi. Toplanan 2 bin ıslak imza Belediye'ye sunuldu...

Beyşehir Gölü kıyısında dev proje yapılacak!

Devlet Su isleri 4. Bölge Müdürlüğü, Beyşehir Belediyesi' nin talebiyle Beyşehir Gölü kıyı iyileştirme işi için ihale açtı. 28 Ocak'ta yapılacak ihaleyle yapım çalışmalarına başlanacak...

Çeşme’ye dev termal kür ve tedavi merkezleri inşa edilecek!

Çeşme Belediye Başkanlığı’na yeniden Aday Adayı olduğunu açıklayan Başkan Tütüncüoğlu, ilçenin en büyük yarası olan kış turizmini hareketlendirecek dev termal kür ve tedavi merkezinin müjdesini verdi

Parkturk’ten Kadıköy’e 15 milyon TL’lik dev otopark!

İstanbul’un en büyük otoparkını Şişhane’ de açmaya hazırlanan Parkturk, İstanbul Anadolu Yakası' nın Kadıköy Söğütlü Çeşme Mevkii’ nde 550 araç kapasiteli otopark yatırımının temelini attı...

dev hobi köyü Haberi

dev hobi köyü

Gölbaşı Belediyesi hayata geçirdiği ‘Hobi Köy’ projesinin detaylarını yayınladı. 2 bin dönümlük alanda kurulması planlanan Türkiye’nin ilk yasal hobi köyünü hayata geçirmesi nedeniyle duydukları mutluluktan bahseden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Çevre Şehircilik ve Tarım Orman Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştireceğimiz projemiz sayesinde artık tarım arazileri yok olmayacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1937 yılında tasarlamış olduğu Danimarka'nın Brondby şehrinde uygulanarak tüm dünyaya örnek olan fikrini gururla hayata geçireceğimiz anı iple çekiyoruz” ifadelerini kullandı.

Gölbaşı’nda 2 bin dönümlük alana dev Hobi Köy kuruluyor…

Doğal yaşama geri dönüşünün öneminin bir kez daha anlaşıldığı bu günlerde Gölbaşı’nda kurulması planlanan Hobi Köy ile bir ilke imza atacaklarından bahseden Başkan Ramazan Şimşek “Seçim proje kitapçığımızda vurgulamış olduğumuz yaşayan köy projemizi hayata geçiriyoruz. Rol model oluşturarak Türkiye...