03 / 05 / 2024

devam eden havalimanı projeleri

devam eden havalimanı projeleri

İstanbul, Ordu, Rize, Yozgat, Hakkari ve Mersin.. Bu illerin ortak noktası yeni havalimanlarına ev sahipliği yapması. Hizmete açılan, inşası süren ya da planlanan havaalanı projeleri bu illerdeki gayrimenkul fiyatlarını da adeta uçuruyor.

Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Konut kredisi yani mortgage, sahip olmak istenilen evin teminat altına alındığı bir kredidir. Bu kapsamda banka ödemeleri devam edenler konut satışı yapıp yapamayacağını sorguluyor. Peki, Mortgage ödemesi devam eden ev satılabilir mi?

Asgari ücretle çalışmaya devam eden EYT'liye güzel haber! Ek destek verilecek

EYT ile emekli olanların bir kısmı ilk maaşını aldı. Ancak bir yandan EYT’den yararlanıp çalışmaya devam edenler de bulunuyor. İşe devam eden çalışanlar için işverene yüzde 5’lik prim desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de havalimanı sayısı 61'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Şu anda 56 havalimanı yoğun bir şekilde işletiliyor. Bunların üzerine önümüzdeki yıl 5 tane daha havalimanı ekleyeceğiz, 61'e çıkartacağız" şeklinde konuştu.

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans şirketlerinin akıbeti TBMM'de!

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans sistemiyle çalışan şirketler TBMM gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında son durum ne?

Mersin'de devam eden Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Havalimanında ilk etap çalışmalarının 2022'de bitirilmesi planlanıyor.  

Ulus'ta tarihi alanda devam eden inşaat meclis gündeminde!

Ankara Ulus'taki tarihi bir alanda devam eden inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tokat Havalimanı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Çalışmalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, inşaatı süren Tokat Havalimanı inşaatını gezerek yetkililerden bazı bilgiler aldı.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ'ın inşaatı devam eden 6 projesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ'ın devam eden projelerine ilişkin bilgi paylaştı. Geçmiş dönemlerde devralınan 4 proje ve yeni dönemde temeli atılan 2 sosyal konut projesinin inşaatlarındaki ilerlemeleri paylaşan Kurt, "İşlerimizle gündemde olacağız" dedi...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

devam eden havalimanı projeleri Haberi

devam eden havalimanı projeleri

İstanbul, Ordu, Rize, Yozgat, Hakkari ve Mersin'deki yeni havalimanları arsa fiyatlarına 4'e, 5'e katladı.

Yeni yapılan ya da yapılması planlanan havalimanlarının çevresindeki gayrimenkul fiyatları, yüzde 200’e varan oranda artıyor. En çok değer kazanan gayrimenkuller ise yakın zamanda açılan Hakkari Selahadddin Eyyübi Havalimanı ve Ordu Giresun Havaalanı çevresinde oldu. Rize-Artvin havaalanı projesi fiyatlara etkisini yeni yeni göstermeye başlarken Yozgat havaalanı için projenin netleşmesi bekleniyor. 2011’de ihaleye çıkan ancak yapımına ara verilen Çukurova Bölgesel Havaalanı’ında ise çalışmaların yakında başlaması bekleniyor. TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı’nda görevli gayrimenkul uzmanları ile Türkiye’de bölgesine değer katan havaalanlarını mercek altına aldık.

İstanbul’da arsa fiyatları şaha kalktı

İstanbul’da inşaatı devam eden 3. havaalanı ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan Yenişehir projesi, Avrupa yakasında Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde yer alıyor....