15 / 05 / 2024

Develi Seyrani adres

Develi Seyrani adres

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat: 20 arsa satacak!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri'de yer alan 20 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 3 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeden resmen Temmuz 2023 fırsatı geldi! Tam 24 arsa satacak! 

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 24 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla arsa ve arazi satıyor! Aman bu fırsatı kaçırmayın! 

Kayseri Milli Emlak Şefliği, Kayseri ili, Develi ilçesinde yer alan 1 adet arsa ile 7 adet arazi yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satılıyor. 

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayseri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kayseri ili, Develi ilçesi, Sindelhöyük ve Güney Aşağı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsa taksit imkanıyla satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Marf İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marf İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Develi tarafından kuruldu.

TOKİ Kayseri Develi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Develi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Develi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi

Kayseri'de 10 taksitle satılık gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş., Kayseri Cumhuriyet ve Seyrani Mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Develi Seyrani adres Haberi

Develi Seyrani adres

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi konusu: 

Şirket yurt içinde ve yurt dışında terminal işletmeciliğini yanı sıra kara yolu ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: ALTINTEPSİ MH.YAHYA KEMAL CD. B.İST.OTOGARI BLK.NO.93/Z090 BAYRAMPAŞA