05 / 05 / 2024

Develi şubeleri

Develi şubeleri

Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Develi Grubu, İstanbul Nişantaşı ve Tuzla Viaport'a açılacak iki yeni restoranı ve Viaport Develi Corner için 11 milyon TL yatırım yapacağını açıkladı.

Develi, 2 yeni restoran ve 1 Develi Corner açacak!

Dünyanın en iyi 100 restoranı arasında yer alan, 103 yıllık lezzet markası, Gaziantep Mutfağının duayeni Develi, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor.

TOKİ Kayseri Develi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Develi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Develi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic. Limited Şirketi İst. Şubesi açıldı!

Develi Seyrani Turizm Nak İnş.Besi Gıda Petrol Ve Dayanık.Tüket Madde  San Tic Limited Şirketi İst Şubesi Bayrampaşa’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından açıldı.

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Kayseri Develi'de zemin etüt çalışmaları başladı.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Kayseri Develi'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Develi Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Kayseri ili, Develi ilçesi, Epçe Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon TL'ye satıyor...

Develi Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Develi Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Erdoğan tarafından kuruldu.

Kayseri Develi'deki metruk evler tek tek yıkılıyor!

Kayseri Develi Belediyesi ekiplerince Camikebir, M. Asım Köksal ve Sindelhöyük Mahallelerinde bulunan riskli ve metruk binaların yıkımı devam ediyor.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Develi’de yapımı devam eden 150 yataklı hastane inşaatının yüzde 85 oranında tamamlandığını açıkladı.

TOKİ Kayseri Develi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Develi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Develi şubeleri Haberi

Develi şubeleri

Gaziantep mutlağının temsilcisi Develi'nin 8 restoranı bulunuyor. Develi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Develi, "2014 yılında 1 milyon kişiyi ağırladık. Yıllık 301 bin kilo et alımı yapıyoruz. Bir yılda sattığımız kebabın uzunluğu 450 km'yi buluyor" dedi. Restoranın diğer Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Develi ise, yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, "İki yeni şube yatırımımız ve Viaport Develi ile vites büyütüyoruz. Bu restoranları en kısa sürede hizmete açacağız. Yeni şubelerimiz için 11 milyon TL'lik yatırım planlıyoruz. 850 kişi olan istihdam sayımızı da 1.100'e çıkartacağız" diye...