15 / 05 / 2024

Devir Gayrimenkul adres

Devir Gayrimenkul adres

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Gayrimenkul alırken borçlu çıkabilirsiniz! Bu kontrolü yapmadan sakın imza atmayın!

Gayrimenkul satın alma işlemlerinde son aşama olan tapu devrinde bazı aşamalara dikkat edilmesi gerekiyor. Öyle ki yeni sahip, bu devir ile satışı yapılan mülkün eski borçlarından da sorumlu hale gelebiliyor.

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Tapu devir masrafları kime aittir?

Tapu dairesinde yapılan gayrimenkul devir işlemlerinde belli oranlarda masraf ödemesi yapılıyor. Peki, tapu devir masrafları kime aittir?

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 

AND Anadolu Gayrimenkul'ün Maher Holding’e devri gerçekleşti!

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

Gayrimenkul sektöründe yeni devir: Dijital dönüşüm!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt’e göre gayrimenkul teknolojileri, emlak, inşaat ve yaşam alanları endüstrilerini de kapsayan geniş bir dijital dönüşümün küçük bir parçası olarak başladığı yolculuğunu büyüyerek sürdürüyor. 

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi şekil şartları 2021!

Tapu devir işlemi için alıcı ve satıcı arasında gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzalanıyor. Peki gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi nasıl hazırlanır? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi şekil şartları 2021...

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2021!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, tapu devir işlemleri için alıcı ve satıcı arasında imzalanıyor. Peki gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin imzalanması için şartlar nelerdir? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2021...

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2020!

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, ileride yapılacak tapu devir işlemi için alıcı ve satıcı arasında imzalanıyor. Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin imzalanması için şartlar nelerdir? İşte gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi 2020...

Akiş GYO'dan devir sözleşmesi açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) devir sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Eyüpsultan'daki gayrimenkullerin devir işlemleri sürüyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Yapı Kredi Koray GYO  Eyüpsultan'daki gayrimenkullerin devir işlemleri ile ilgili açıklama paylaştı. 

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter onaylı mı olmalı?

İleri bir tarihte yapılacak tapu devir işlemi için önceden taraflar arasında satış vaadi sözleşmesi yapılması gerekiyor. Peki, gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi noter onaylı mı olmalı?

Devir Gayrimenkul adres Haberi

Devir Gayrimenkul adres

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, yaptırmak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yaptırmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, yaptırmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, ettirmek ve kiraya vermek ve kiralamak. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...