08 / 05 / 2024

Devlet Demiryollarına ait araziler

Devlet Demiryollarına ait araziler

2003 yılında TCDD, sahip olduğu 300 milyon metrekare araziyle İstanbul'un 6 kat büyüklüğünde toprağa sahip olduğu ortaya çıkmış. Çeşitli kurumlara 282 trilyon borcu olan TCDD, elindeki arsaları satışa çıkaracakmış.

Türkiye Şeker Fabrikası’na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin TL'ye satıldı!

Bugünkü 32487 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bursa Karacabey'de yer alan Türkiye Şeker Fabrikası'na ait taşınmaz 58 milyon 500 bin Türk Lirası'na satıldı.

Devlet Demiryolları KPSS şartsız işçi alımı yapacak! Resmi Gazete'de yayımlandı...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, 20 gemi yükleme işçisi ve 42 tren teşkil olmak üzere 62 işçi alımı yapılacak.

TCDD olası afetler için düğmeye bastı! Demiryollarına deprem sensörü sistemi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ray hatlarına sel ve deprem riskine karşı uyarı sistemleri yerleştirmeye başlandığını duyurdu.  

TCDD 114 işçi alacak! Devlet Demiryolları personel alımı iş başvuru şartları neler?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün 114 işçi alacağı ilan edildi. 

TCDD 60 KPSS puanı ile 10 ilde yeni personel alacak! Devlet Demiryolları başvuruları İŞKUR'dan yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 10 ilde, 24 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki, TCDD personel alımı başvuruları başladı mı? İşte TCDD personel alımına ilişkin tüm detaylar...

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Devlet Demiryolları'ndan gençlere müjde! 18- 36 yaş arası KPSS şartsız personel alımı yapılacak!

Devlet Demiryolları, İŞKUR aracılığıyla KPSS şartsız 18- 36 yaş arası personel almı yapacağını ilan etti. Bu kapsamda görevlendirilmek üzere TCDD'ye 4 kişi alınacak.

Devlet Demiryolları VE TÜBİTAK'tan müjde! Personel alımı yapılacak...

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 15 personel alımı yapacağını duyurdu. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü de 4 personel alımı gerçekleştirecek.

Tapu sahipleri aman dikkat! Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Hemen bakın!

Yeni bir gayrimenkul satın alma arifesinde olan vatandaşlar, zahmete girmeden tapu bilgilerini sorgulamak istiyor. Verilen detaylara göre, tapu sorgulama işlemleri online şekilde yapılabiliyor. 'Başkasına ait tapuyu nasıl sorgulayabilirim' diyenler dikkat! Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Bir gayrimenkul edinmeye karar veren vatandaşlar, o kişiye ait tapu bilgilerini sorgulamak ve öğrenmek istiyor. Peki başkasına ait tapu sorgulanabilir mi? Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?

Başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Evin tapusunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir?

Tapu işlemi yapmak isteyen vatandaşlar, gerçekleştirecekleri işlemlerden önce araştırmalar yapıyor. Bunlardan bazıları da başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır? Evin tapusunun kime ait olduğu nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

Devlet Demiryollarına ait araziler Haberi

Devlet Demiryollarına ait araziler



Demiryolları 'toprak ağası' çıktı


Devlet Demiryolları'nın İstanbul'un 6 kat büyüklüğünde toprağa sahip olduğu ortaya çıktı. Devlet Demiryolları sahip olduğu 30 bin kilometrekare araziyle Konya dışındaki bütün illerden daha büyük bir araziye sahip. Devlet Demiryolları'nın bu arazileri diğer kamu kurumlarında olduğu gibi Hazine'ye değil şirketin kendi üzerine kayıtlı. 


    Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) sahip olduğu 300 milyon metrekare araziyle, kamu kurum ve kuruluşları içinde kelimenin tam manasıyla ''toprak ağası'' konumunda bulunuyor. 30 bin kilometrekareye tekabül eden arazi miktarıyla, Konya ili dışındaki diğer 80 ilden daha büyük bir toprağa sahip olan TCDD, yeni kaynak arayışı için gözünü taşınmaz arsalarına çevirdi....