16 / 05 / 2024

Devlet hastaneleri modern hale geliyor

Devlet hastaneleri modern hale geliyor

Devlet hastanelerinde mevcut binalarla, yerleşkeye daha sonra yapılan yeni binalar arasındaki uyumsuzluklar ortadan kaldırılacak, mevcut binaların dış cepheleri yeni blok cephesine benzeyecek şekilde yeniden dizayn edilecek...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

GSS ve Bağ-Kur prim borçluları dikkat! 31 Aralık son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini bildirdi.

İstanbul’daki devlet hastaneleri depreme dayanıklı mı?

Marmara Depremi’nin ardından 21 yıl geçmesine rağmen depremde hasar gören hastaneler onarılmadı. Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü ise bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'daki devlet hastaneleri kapatılacak mı?

Bursa Şehir Hastanesinin hizmete girmesiyle diğer devlet hastanelerinin kapatılıp kapatılmayacağı ve Şehir Hastanesine ulaşımın nasıl sağlanacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman başlayacak?

Kocaeli'de yapımına başlanması planlanan Gölcük Devlet Hastanesi'nin temeli iki yıldır temeli atılamadı. 250 yataklı yeni ve modern hastane binasının 71 milyon 250 bin TL’ye mal olması planlanıyor.

Devlet hastaneleri kapanıyor mu?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, devlet hastaneleri kapatılıyor mu? sorusuna açıklık getirdi. İşte, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın açıklamaları... 

Kayseri Bünyan'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde yapılması planlanan yeni devlet hastanesi için çalışmalar başladı. Şehre, 75 yataklı modern bir hastane projesi kazandırılacak.

İstanbul'da devlet hastaneleri yenileniyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ "İstanbul'a çok mükemmel hastaneler yapıyoruz. Önümüzdeki 4 yıl sonunda İstanbul'daki bütün devlet hastanelerinde odalarınız tek yataklı, banyolu olacak." dedi.

Geyve İlçe Devlet Hastanesi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Haşan Salih Sağlam, yapımı devam eden Geyve İlçe Devlet Hastanesi'ni inceledi. Hastanenin inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı belirtildi.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi 2019'da açılacak!

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi’nde inşaatın başladığını, 750 yataklı modern hastanenin 2019 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Karşıyaka Eski Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Eski Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yıkımı tamamlanıyor. Yıkılan binanın yerine Sağlık Bakanlığının bu yıl ki yatırım planı içerisine alınan 150 yataklı modern, konforlu ve dijital alt yapıya sahip yeni hastane geliyor.

Devlet hastaneleri modern hale geliyor Haberi

Devlet hastaneleri modern hale geliyor

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, “Hastanelerin daha modern fiziki şartlarda hizmet vermesi” politikası çerçevesinde yeni bir projeyi hayata geçirdi.


Proje ile tüm devlet hastanelerinde mevcut binalarla, yerleşkeye daha sonra yapılan yeni binalar arasındaki uyumsuzluklar ortadan kaldırılacak, mevcut binaların dış cepheleri yeni blok cephesine benzeyecek şekilde yeniden dizayn edilecek. Hastaneler yapılacak revizyon işlemleri ile bundan böyle bulunduğu yörenin kendine özgü mimarisini de yansıtacak. Proje kapsamında ilk kapsamlı değişiklik ve yenileme çalışması Giresun Bulancak Devlet Hastanesi’nde...