03 / 05 / 2024

devlet Van İstanbul Kadın Doğum Hastanesi

devlet Van İstanbul Kadın Doğum Hastanesi

VAN'da FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle OHAL kararnamesi kapsamında Sağlık Bakanlığı'na devredilen Özel Van İstanbul Kadın Doğum ve Cerrahi Hastanesi, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binası olarak hizmete açıldı.

Süleyman Çetinsaya: Devlet 100 bin natamam konuta müdahil olmalı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya yaptığı açıklamada İstanbul'daki konut arzı sıkıntısı için çözüm önererek, "100 bin natamam konut var. İnnova'da 4 bin 500, Fi Yapı'da 8 bin 500 konut bekliyor. Devlet yaşanan bu mağduriyete çare bulmalı." dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Bakan Özhaseki'den dönüşüm açıklaması! Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Devlet-millet el ele İstanbul'umuzu yeniliyoruz." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Devlet Arşivleri Başkanlığı duyurdu! 12 bin 544 TL maaşla personel alımı! Başvuru şartları neler?

Devlet Arşivleri Başkanlığı tarafından, Ankara ve İstanbul'daki birimlerde çalıştırmak üzere KPSS 60 puanı ile 10 farklı unvanda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

Van Çaldıran Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, Van'ın Çaldıran ilçesinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesinin açılacağı tarihe ilişkin soru önergesi verdi.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın taşınma kararına öğrencilerden tepki!

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Kadıköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait binadan Göztepe’ye taşınma kararının alınmasına öğrencilerden tepki geldi.

2020'de e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgisi sorgulandı!

Geçtiğimiz yıl e-Devlet üzerinden 424 milyon kez tapu bilgi sorgulaması yapıldı. Tapu sorgulaması en çok İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapıldı. 

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

devlet Van İstanbul Kadın Doğum Hastanesi Haberi

devlet Van İstanbul Kadın Doğum Hastanesi

 VAN'da FETÖ/PDY bağlantısı nedeniyle OHAL kararnamesi kapsamında Sağlık Bakanlığı'na devredilen Özel Van İstanbul Kadın Doğum ve Cerrahi Hastanesi, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binası olarak hizmete açıldı.

Van'da geçen Ocak ayında sözleşmesi iptal edilerek kuyum atanan Özel Van İstanbul Kadın Doğum ve Cerrahi Hastanesi, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturmalar ve OHAL kararnamesi kapsamında Sağlık Bakanlığına devredildi. Bundan sonra da hastane Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu ek binası olarak hizmet vermeye başladı. 

Bugün basın mensuplarıyla birlikte hastanede incelemelerde bulunan Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastanenin hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını sordu. Hastanenin devlet eliyle yeniden açılmasından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, "Hastaneden de doktorlardan da razıyız. Allah devletimizden...