28 / 07 / 2024

devlete ait sosyal tesisler satıldı mı

devlete ait sosyal tesisler satıldı mı

Devlette sosyal tesis saltanatının sona erdirileceğine yönelik açıklamalar sözde kaldı. 2013'te tatil kamplarının satışı için Bakanlar Kurulu'na yetki verilmesine rağmen, 3 yıldır adım atılmayınca satış rafa kaldırıldı.

2003 - Mart 2024 arasında devlete ait 5 binden fazla taşınmaz özel mülkiyete devredildi!

Özelleştirme İdaresi verilerinden yapılan derlemelere göre 2003 - Mart 2024 tarihleri arasında devlete ait 5 binden fazla taşınmaz özel mülkiyete devredildi.

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

2022 kamu sosyal tesis ücretleri belli oldu!

Kamuya ait sosyal tesislerden faydalanmak isteyen kişilerin 2022'de ödeyeceği asgari tutarlar belli oldu. İşte 2022 kamu sosyal tesis ücretleri...

Kamuya ait sosyal tesisler için yeni tarife belli oldu!

2021 yılı için kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin ödemesi gereken asgari bedeller belli oldu.

Bendevi Palandöken: Devlete ait iş yerlerinden kira alınmaması gerekiyor!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa bir hibe desteğinin şart olduğunu dile getirdi. Palandöken, "Devlete ait işyerlerinden kira alınmaması ve icra işlemlerinin de geçici olarak durdurulması gerekiyor" dedi.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Soma Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Akyurt Millet Bahçesi 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara İli, Akyurt İlçesi, Yeşiltepe Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş (E- İhale) ihalesi 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Meksika'da inşaat firmasından rüşvet almakla suçlanan Lozoya mahkemeye çıktı!

Meksika'da devlete ait olan petrol şirketi Pemex'in (Petroleos Mexicanos) eski yöneticisi Emilio Lozoya hakkındaki davanın ilk duruşması yapıldı.

TOKİ Manisa Soma Millet Bahçesi ihalesi 13 Ağustos'ta!

Manisa İli, Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi 13 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

devlete ait sosyal tesisler satıldı mı Haberi

devlete ait sosyal tesisler satıldı mı


Devlette sosyal tesis saltanatının sona erdirileceğine yönelik açıklamalar sözde kaldı. 2013'te tatil kamplarının satışı için Bakanlar Kurulu'na yetki verilmesine rağmen, 3 yıldır adım atılmayınca satış rafa kaldırıldı. Maliye Bakanlığı'nın yeni bütçe yasa tasarısında sosyal tesis ve lojman satış gelir hedefi ‘0' olarak konuldu.


Hükümetin kamudaki Sosyal Tesis saltanatını sona erdirme sözü kâğıt üzerinde kaldı. Sadece yaz aylarında kullanıldığı, diğer aylar atıl kaldığı için kamuya yük olduğu gerekçesiyle 3 binin üzerindeki tatil kampının satışı için 2013'te düğmeye basılmış, Bakanlar Kurulu'na gerekli mevzuat düzenlemesiyle ilgili yetki verilmişti. Ancak 3 yıldır hükümet adım atmayınca satışlar rafa kaldırıldı. Hükümet gereken düzenlemeyi yapmadığı için tatil kampı satışlarından 2013, 2014 ve 2015'te beklenen toplam 860 milyon liralık gelir hedefi de suya düşmüş oldu. Hedeflenenin tersine, kamunun...