03 / 05 / 2024

Devran Bina Proje İnşaat kimin

Devran Bina Proje İnşaat kimin

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İlhan Menteş tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Aralık 2017'de kuruldu. 

Devran Proje İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Proje İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yuğurtçu tarafından kuruldu.

Karbon elyaflı bina depreme daha dayanıklı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Dowaksa firması tarafından bina onarım ve güçlendirmelerinde karbon elyaf kullanımına yönelik yürütülen proje başarıyla tamamlandı..

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Proje ile tapu farklı çıkınca yanlışlık anlaşıldı!

Mersin'de proje ile tapudaki numaralandırmanın farklı olması sebebi ile bina sakinlerinden bazılarının uzun yıllardır satın aldıkları evde değil komşusuna ait dairede yaşadığı ortaya çıktı...

Bina inşaat harcamaları için KDV iadesi geliyor!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtımı ve 2017 Yılında Hazırlıkları Tamamlanan Yatırımlara Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni'nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, bina inşaat harcamaları için KDV iadesi getirdiklerini açıkladı..

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İlhan Menteş tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Aralık 2017'de kuruldu. 

Proje Bina Derecelendirme Denetim Tamamlama Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Bina Derecelendirme Denetim Tamamlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Demirci tarafından kuruldu.

Greenox: Türkiye'nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikalı projesi!

Uluslararası Finans Kurulusunun EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den Pilot Proje seçilen Greenox, Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. "dikey ormanı" olma özelliğini taşıyor.

Konya Mevlana Müzesi'ndeki bina inşaatı durduruldu!

Konya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Mevlana Müzesi'ndeki ek bina inşaatına ilişkin proje hakkında açıklama yaptı. Kurul, projenin sonlandırılmasına karar verdi.

İstanbul'da 704 metruk bina yıkıldı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve ilçe belediyeleri tarafından başlatılan proje kapsamında 732 bina yıkıldı. İstanbul'da en çok yıkım 158 metruk bina ile Beylikdüzü'nde yapıldı.

DAP Yapı Maslak'ta havada duran bina inşa edecek!

Ziya Yılmaz, “Maslak’ta da ilginç bir proje planlıyoruz. Havada duran tarzda, bol manzaralı bir bina yapacağız. Çizimleri hazır. Binanın kanadı eksik ama havada duruyor. ” dedi.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Kocaeli Tuğtekin Apartmanı yıkılıyor!

Kocaeli'de kentsel dönüşüm projesini başarıyla yürüten İnşaat Mühendisi Abdurrahman Çuhadar, 1 ay sonra İnönü Caddesi üzerinde bulunan ağır hasarlı Tuğtekin Apartmanını yıkmaya hazırlanıyor. Ağır hasarlı bina proje kapsamında iş yerine dönüşecek.

Devran Bina Proje İnşaat kimin Haberi

Devran Bina Proje İnşaat kimin

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 12 Aralık 2017'de İlhan Menteş tarafından kuruldu. 

Devran Bina Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...