02 / 05 / 2024

Devre Tatil sözleşme

Devre Tatil sözleşme

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, bu projelerde tüketicilerin dikkat etmesi gereken konular hakkında açıklamalarda bulundu

Ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yasaklanıyor!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edilen Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, ön ödemeli devre tatil sözleşmesi yasaklanıyor...

Devre tatil sözleşmesi geçerlilik şartları!

Devre tatil sözleşmesi, Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkanı veriyor. Peki, devre tatil sözleşmesi geçerlilik şartları nelerdir?

Devre tatil sözleşme feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmeleri; Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkânı veriyor. Peki, devre tatil sözleşme feshi nasıl yapılır?

Devre tatil sözleşmesi iptal davası!

Devre tatil sözleşmesi imzalayan alıcılar, bir süre sonra sözleşmeyi iptal etmek isteyebiliyor. Sözleşme iptal için ise dava açılabiliyor. İşte devre tatil sözleşmesi iptal davası örneği..

Devre tatil sözleşmesi iptali nasıl olur?

Devre tatil sözleşmesi ile bir tatil tesisi mülkünde normalde bir hafta veya daha uzun olan belirli bir süre için kullanım hakkı satın alınıyor. Peki, devre tatil sözleşmesi iptali nasıl olur?

Devre tatil sözleşmesi cayma hakkı ihtarnamesi dilekçesi!

Devre tatil sözleşmeleri, kurulmasından itibaren 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahip oluyor. İşte devre tatil sözleşmesi cayma hakkı ihtarnamesi dilekçesi örneği..

Devre tatil sözleşmesinden cayma hakkı!

Bir yıldan uzun süre için kurulan ve tüketiciye bu süre zarfında birden fazla dönem için bir veya daha fazla sayıda gecelik konaklama imkânı veren sözleşmeleri olan devre tatil sözleşmesinden cayma hakkı nasıl kullanılır?

Ön ödemeli devre tatil sözleşmesi nasıl yapılır?

Devre tatil, bir tatil tesisi mülkünde normalde bir hafta veya daha uzun olan belirli bir süre için kullanım hakkının satın alındığı bir uygulama oluyor. Peki, ön ödemeli devre tatil sözleşmesi nasıl yapılır?

Ön ödemeli devre tatil sözleşmesi nedir?

Tüketicinin ayni hakka konu bir taşınmazın satış bedelini veya şahsi hakka konu taşınmazın kullanım hakkı bedelini önceden ödediği devre tatili için ön ödemeli devre tatil sözleşmesi imzalıyor. Peki, ön ödemeli devre tatil sözleşmesi nedir?

Körfez GYO Esas Sözleşme Tadil metni onayı yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Esas sözleşme tadil metni olağan genel kurul sonuçlarını yayınladı. İşte, Körfez GYO'nun toplantı sonuçları;

Kooperatif ana sözleşme örneği!

Kooperatif ortaklarının imzalayıp, noterde onaylattırmaları gereken; birbirleri için bağlayıcı nitelik taşıyan sözleşmeye kooperatif ana sözleşmesi deniyor. İşte, kooperatif ana sözleşme örneği!

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap sözleşme süreci bugün sona eriyor!

TOKİ Düzce Çilimli 2. Etap projesinde kura ile satışa sunulan 30 adet dairenin sözleşme süreci asil listede bulunan hak sahipleri için bugün sona eriyor.

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi?

Kiralanan ev sözleşme bitiminden önce geri verilir mi Kiracı, sözleşme süresine veya fesih dönemine uymaksızın kiralananı geri verdiği takdirde, kira sözleşmesinden doğan borçları ödemek zorunda mı?

Devre Tatil sözleşme Haberi

Devre Tatil sözleşme

Devre tatilin ne olduğuyla ilgili bilgi veren Erilkun, “Mülkiyet payına bağlı olmayarak genelde turizm bölgelerinde belli tarihlerde tatil yapmak hakkıdır. Bu hakkın tapu siciliyle ilgisi yoktur, ayni bir hak olmayıp şahsi bir haktır.


Devre tatil sözleşmeleri, en az üç yıl süre için yapılan ve bu süre zarfında yıl içinde, belirli veya belirlenebilecek ve bir haftadan az olmayacak bir dönem için bir veya daha fazla sayıdaki taşınmazın kullanım hakkının devri ya da devri taahhüdünü içeren ve bir nüshasının tüketiciye verilmesi zorunlu, yazılı sözleşme ya da sözleşmeler grubudur” dedi.


Sözleşme süresine bakılmalı


Devre tatil sözleşmelerine ilişkin usul ve esaslar “Devre Tatil Sözleşmeleri Uygulama Usul Ve Esaslan Hakkında Yönetmelik” ile düzenlendiğini söyleyen Erilkun, devre tatil alacaklar için şu önerilerde bulundu:


.Sözleşme süresine mutlaka bakılmalıdır. Süre hangi...