18 / 05 / 2024

Devrek Belediyesi otopark ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi

Devrek Belediyesi otopark ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi

Devrek Beledıyesi'nin hayata geçireceği otopark ihalesi, firmaların katılımı ile gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Semerci nezaretinde Belediye Meclis Salonu'nda yapılan otopark ihalesine 14 firma katıldı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Trabzon Büyükşehir'den inşaat karşılığı otopark kiralama ihalesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi; otopark yapım karşılığı kiralanması işi, yap-işlet-devret modeline uygun olarak ihale düzenliyor. Katlı otopark olan taşınmazın içerisinde yarı otomatik katlı otopark yapımı karşılığı 29 yıl süreyle kiralanacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

Pendik'te katlı otopark inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, otopark ihtiyacını karşılamak amacıyla harekete geçti. Doğu Mahallesi’nde Mostar Viyadüğü yanında katlı otopark inşaatı başladı.

Keçiören Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

Keçiören Belediyesi, 10 Mayıs'ta düzenleyeceği ihale ile çok katlı otopark ve müştemilatları sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi kurulmak suretiyle kiraya verecek..

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Isparta'da yer altı 2 katlı otopark açıldı!

Isparta Belediyesi, otopark açılışlarına devam ediyor. Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.

Çanakkale Belediyesi iş merkezi ve otopark yaptıracak!

Çanakkale Belediyesi, Arslanca Mahallesi'nde bulunan arsada iş merkezi ve katlı otopark inşa ettirecek. İhalesi 23 Kasım'da gerçekleşecek işin tahmini bedeli 24 milyon 744 bin 830 TL olarak belirlendi.

Zonguldak Devrek'in çehresi değişiyor!

Zonguldak Devrek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığı üst yapı çalışmalarıyla Devrek’e yeni bir görünüm kazandırıyor.

Adana'daki otopark alanına yasalara aykırı imar düzenlemesi!

Adana Büyükşehir ve Seyhan Belediyesi, otopark alanı olarak ayrılan yerde paralı otopark hizmeti verecek. Bu iş için sokağın bir bölümü kapatıldı, diğer sokakta çekme mesafesi ihlal edildi.

Devrek Belediyesi otopark ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi Haberi

Devrek Belediyesi otopark ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi

Mevcut köylü pazarının olduğu alana inşa edilecek olan otopark. 5 kat üzerine 300 araçlık olarak hayata geçirilecek. Otoparkın iki katı köylü ürünleri pazarı olarak vatandaşların hizmetine sunulacak. İhale sonucu ve yüklenici firma, birkaç gün içinde belediye yetkilileri tarafından açıklanacak Yaklaşık maliyeti 3 milyon 571 bin 67 TL olan ihaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler şöyle: 


1 - Şimşek İnşaat: 2 milyon 290 bin TL 

2- Şengül Karagülmez: 2 milyon 517 bin TL

3- Şevki Özcan-Volkan İnşaat: 2 milyon 705 bin TL 

4- Bilgül İnşaat: 2 milyon 925 bin TL 

5- DMD İnşaat; 3 milyon 199 bin TL 

6- Zonguldak Berat İnşaat: 3 milyon 199 bin 999 TL 

7- Ofter-Erol Özer İnşaat 3 milyon 249 bin TL 

8- Akçelik inşaat: 3 milyon 474 bin TL 

9- Varol İnşaat: 3...