07 / 05 / 2024

Devrim Onur Ayan

Devrim Onur Ayan

Akdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Devrim Onur Ayan, Mehmet Özsoyü, Hakan Erşaru tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu.

İmarda devrim gibi düzenleme!

AK Parti imar alanında devrim niteliğinde değişiklikleri içeren teklifi Meclis’e sundu. Tekliften sahilde yaşayan vatandaşlara da müjde çıktı...

İTO'nun Yaşayan İstanbul Maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

CNR Emlak ve Natural Stone Fuarı eş zamanlı olarak CNR EXPO’da başlıyor. Sektör devlerini buluşturan CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun “Yaşayan İstanbul” maketi damga vuracak.

Onur Öngün: Seçim sonuçları gayrimenkul fiyatlarını arttırabilir!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre seçimde alınan sonuçlar gayrimenkul değerlerini yüzde 30-40 aralığında artırabilir.

Seyhan'ın imar planı uygulaması devrim niteliğinde!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mecliste onaylanan 1/5000’lik Nazım İmar Planı’nın devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Karalar, "İlk kez İmar Düzenlemesi yapılacak bu bölgede" dedi.

Onur Öngün: Gayrimenkule yatırım artar

Hükümet kurma sürecinin sorunsuz olması halinde gayrimenkul yatırımlarının yüzde 30 -40 dolaylarında artabileceğini savunan Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, şu noktalara dikkat çekti.

Dumankaya Fifti Fifti finans modeli devrim niteliğinde!

Türkiye'de yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projelerini gerçekleştiren ve geçtiğimiz yıl alanında en beğenilen marka olma gururunu yaşayan Dumankaya, benzersiz satın alma modeli “Fifti- Fifti” ile yepyeni bir finansman modelini hayata g

Onur Öngün: Konut harcamaları artabilir!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Cebimizdeki paranın 4'te 1'ini konut ve kira için harcıyoruz. Tüm masraflardan kısılsa bile yeme ve içme gibi kalemlerde mecburen harcama yapmaya devam ediyor" dedi.

Onur Açık kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Onur Açık kimdir? Onur Açık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Açık, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Açık..

Onur Öngün, Ankara Bulvarı'nın kapatılmasını eleştirdi!

Yaptıkları yatırımlarla Ankara’nın gelişimine yön veren gayrimenkul uzmanları da yoğun trafiğe sahip Ankara bulvarının kapatılmasını eleştirdi. Onur Öngün: “Yol medeniyet demek, gelişim demek, geçtiği güzergaha değer katmak demektir. " dedi.

Onur Teke kimdir?

Mimar Onur Teke kimdir? Mimar Onur Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Onur Teke, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Onur Teke..

Rose Berriy Esenyurt'ta açıldı!

Uzun yıllar yeşil sahalarda aynı takımda forma giyen ve Tepecikspor forması altında birçok kez şampiyonluklar yaşayan Gökhan Çavuş ile Recep Onur Çelik’in yolu bu kez iş hayatında ROSE Berriy’de kesişti.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Almanya'da inşaatta kredi kısıtlaması yaşayan firma sayısı yüzde 19,5 arttı!

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü Ifo, Almanya'da ticaret ve sanayi sektörlerinde kredi kısıtlaması yaşayan firmaların oranının temmuzda yüzde 15,4'e yükseldiğini bildirdi.

Devrim Onur Ayan Haberi

Devrim Onur Ayan

Akdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Devrim Onur Ayan, Mehmet Özsoyü, Hakan Erşaru tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta kuruldu. 


Akdönüşüm Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-Ticari, sınai, konutlama amaçlı,yurt içinde ve yurt dışında  her türlü sanayi inşaatları,iş hanları,sanayi çarşıları, fabrika, işyeri,hastane,konut ve toplu konut inşaatları yapmak,başkalarına yaptırmak ve bunlarla ilgili taşeronluk almak,vermek, taahhütlere girmek, ihalelere katılmak, müteahhitlik hizmetleri ile  imar ve inşaat konularında teknik hizmetler vermek, yine bu işlerle ilgili olarak her türlü hisseli veya hissesiz arazi arsa ve bina satın almak satmak,kiralamak kiraya vermek, ve her türlü gayrimenkul alım satımının ticaretini yapmak ipotek almak vermek ve ipotekleri fek etmek. 2-İnşaata ait bilumum temel , depo, bodrum kanal...