19 / 05 / 2024

deyaar gayrimenk

deyaar gayrimenk

Kriz nedeniyle borçlarını şirket satarak ödeyen Dubai Emiri Al Maktoum, Alarko ile yollarını ayırdı. Al Maktoum, Deyaar'daki yüzde 50 hissesini 21 milyon dolara Alarko Holding'e devretti..

Milli Emlak Müdürlüğü'nden 29 adet gayrimenkul satışı! Diyarbakır'da!

Diyarbakır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Milli Emlak Müdürlüğü tarından 29 adet gayrimenkül satışının yapılacağı ilan edildi. 

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Rusya Google'un 500 milyon rublelik gayrimenkülüne el koydu

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş dijital dünyada da devam ediyor. Google'un Rusya'nın stratejik cephaneliklerinin görüntülerini erişime açmasının ardından Rusya'dan flaş bir hamle geldi.

Lideri 'Prenses' olan çete başkasına ait milyonluk arsaları 'dublör' kullanarak satarken yakalandı

Muğla merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda, arsa ve gayrimenkül sahibi kişilerin kimlik bilgilerini ele geçirip, dublör kullanarak satış yaptığı tespit edilen 9 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin İstanbul'da 7 milyon liralık arsayı 700 bine satmaya çalıştığı tespit edildi.

TOKİ'nin indirimli satışlarında son gün belli oldu! TOKİ'den önemli duyuru

TOKİ'nin Türkiye'nin farklı illerinde satışa çıkardığı gayrimenküller için başlattığı indirimli satış kampanyasında sona gelindi. TOKİ, indirim kampanyasından faydalanmak istyenler için duyuru yaptı. TOKi indirim kampanyasında son gün ne zaman belli oldu.

TOKİ'den 18 ilde adeta kelepir fiyata arsa satışı! 100'ün üzerinde kupon gayrimenküle sahip olma fırsatı

TOKİ'nin 18 ilde satışa çıktığı konut, ticaret, küçük sanayi, özel sosyal tesis, özel eğitim, park ile bakım ve akaryakıt istasyonu alanı niteliğindeki arsalara, peşin veya yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle sahip olunabilecek

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Deyaar Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 390 bin TL sermaye bedeli ile Donia Samy H.S. Ahmed ve Mahmoud Ahmed Y Weshani ortaklığında kuruldu. 

Aleyna Tilki kazancını gayrimenküle yatırdı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki rol aldığı reklam filmlerinden elde ettiği gelirle gayrimenkul satın aldı. Rol aldığı dondurma reklamı filminden 1.5 milyon TL alan şarkıcı, bir jean markasından ise 2 milyon TL almıştı.

Gayrimenkül satışları ihracatla artacak!

İzmir'de ’de son bir yılda konut satışlarının yarı yarıya azaldığını ifade eden İzmir Ticaret Odası (İZTO) Meclis Üyesi Adnan Bozbay, konut kredi faizlerinde herhangi bir düşüş beklemediklerini, sektörü canlandırmak için gayrimenkul ihracatına yönelmek gerektiğini belirtti.

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Ankara Büyükşehir'den 12.7 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Keçiören, Gölbaşı, Yenimahalle ve Çankara ilçesinde bulunan 6 gayrimenkülü satıyor. İhalenin satış bedeli 12 milyon 724 bin 300 TL olarak belirlendi. 

Düzce'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkıul!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 547 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

deyaar gayrimenk Haberi

deyaar gayrimenk

EKONOMİK krizle birlikte son anda iflasın eşiğinden dönen Dubai, yeniden yapılanma sürecinde yurtdışındaki bazı operasyonlarını vitrine çıkardı. 2009'da 80 milyar dolarlık borcunu ödemek için düğmeye basan Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktoum, Türkiye'deki operasyonlarından birer birer vazgeçiyor. Önce Sama Dubai şirketini Türkiye'den çeken ve Burgu Kulesi projesini iptal eden Al Maktoum geçen yıl da Dubai Sigorta'yı Starr Insurance and Reinsurance şirketine satmıştı. Bu yM yıl ise sahibi olduğu TAIB Bank'ı Aksoy Holding'e devreden Dubai Emiri, şimdi de Alarko Holding ile işbirliğini sona erdirdi. 


PROJELERİ BAŞLATAMADIK


2007'de Dubai Emiri Al Maktoum'un inşaat şirketi Deyaar Development PJSC ile Alarko Holding yüzde 50'şer ortaklıkla Alarko Deyaar Gayrimenkul Geliştirme şirketini kurmuştu. 77 milyon liralık sermayesi bulunan Alarko Deyaar, Dubai'deki krizin yaralarını saramadığı için...