18 / 05 / 2024

DG Yapı butik proje mi yapacak

DG Yapı butik proje mi yapacak

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin galasında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güloğlu, “İnşaat çalışmalarıdevam ediyor, ben onu sağlam bir ekibe bıraktım. Biraz daha butik işler yapıyoruz DG Yapı olarak." dedi.

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dg İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gülüştür tarafından kuruldu.

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Dg Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dg Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

DG Yapı butik projelere yoğunlaştı!

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin galasında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Güloğlu, “İnşaat çalışmalarıdevam ediyor, ben onu sağlam bir ekibe bıraktım. Biraz daha butik işler yapıyoruz DG Yapı olarak." dedi.

Davut Güloğlu inşaat sektörüne girdi!

Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı inşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor. Güloğlu, DG Yapı inşaat 'Değişim Güzeldir' sloganıyla yoluna devam ediyor.

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

İzmir Arap Hanı yerine AVM veya butik otel yapılacak!

İçinde 120 dükkan bulunan Arap Hanı'nın AVM veya butik otel yapılabileceği belirtildi. Arap Hanı Tuhafiyeciler Çarşısı Genel Müdürü Mustafa Akata, ortak ve hissedarların satış konusunda anlaştıklarını söyledi.

Davut Güloğlu DG Yapı İnşaat şirketi kurdu!

ŞARKICI Davut Güloğlu, müzik sektöründen kazandığı parayla inşaat şirketi kurdu. Oğlu Cengizhan ile ortak DG Yapı İnşaat adlı bir şirket kuran Güloğlu, eski yapıları yıkıp kentsel dönüşüm çerçevesinde yeniliyor.

216 Butik Plus Rezidans'tan kira desteği!

"216 Butik Plus Rezidans'tan ev alanlar hem banka kredisi hem de kira ödemesin'' diyen 216 Yapı, "Şimdiden Kazan" adını taşıyan yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında projeden ev alanlara daire teslimine kadar kira desteği sağlanıyor.

216 Butik Plus Rezidans'ta teslime kadar kira desteği!

''216 Butik Plus Rezidans'tan ev alanlar hem banka kredisi hem de kira ödemesin" diyen 216 Yapı, "Şimdiden Kazan" adını taşıyan yeni bir kampanya başlattı.

Kurtköy Helenium Butik satış ofisi!

Yüzde 35 peşin ödemeler ile konut sahibi olunabilen Helenium Butik Rezidans 'ta 24 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Kurtköy Helenium Butik satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Atış Yapı'dan butik bir proje; Hill House!

Atış Yapı, yeni projeleri ile Bursa'nın büyüyen değeri olmaya devam ediyor. Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atış Yapı, yeni projeleriyle firma vizyonunu genişletiyor.

DG Yapı butik proje mi yapacak Haberi

DG Yapı butik proje mi yapacak

Uzun bir zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Davut Güloğlu, Oflu Hocanın Şifresi 2 filminin galasında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Davut Güloğlu, “5 yıldır albüme ara vermiştik. Şimdi Polat Yağcı ile çalışıyoruz, 1, 5 yıldır üzerindeyiz. Çok güzel bir albüm geliyor” dedi ve inşaat işleriyle müziği bir arada yürüttüğünü söyleyerek…


“İnşaat çalışmaları da devam ediyor, ben onu sağlam bir ekibe bıraktım. Biraz daha butik işler yapıyoruz DG Yapı olarak. Biz Karadenizliyiz, göbekten var bizde bu işler, ticaret ve inşaat. Müziği etkilemedi daha beter kamçıladı, inşaatlara çıkıp daha güzel söylüyoruz” şeklinde...