20 / 05 / 2024

dh inşaat sefa evleri

dh inşaat sefa evleri

HD Yapı Endüstrisi ve DH İnşaat’ın işbirliği ile gerçekleştirilen, Yenidoğan’ın merkezinde, Sefa tepesine 500 metre mesafede Sancaktar caddesinde bulunan 3 bloklu butik, şirin bir site olan Sefa Evleri'nde oturum başlıyor.

Sefa İnşaat'tan 2017'de bin konutluk yatırım hedefi!

Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk, inşaat sektörüne olan güvenle yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. Öztürk, “Devam edenler ve planladıklarımızla birlikte yıl sonuna kadar bin konutluk yatırım gerçekleştirmiş olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Toksözler Petrol, inşaat sektöründeki faaliyetlerini artıracak!

İnşaat sektöründeki faaliyetlerini artırmayı hedeflediklerini dile getiren Toksözler Petrol Genel Müdürü Sefa Toksöz, inşaat sektöründe Bartın'ın gelişimine yön veren projeler planladıklarını söyledi.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

İnşaat sektöründe en az 30-40 yıllık iş var!

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik: "Kötü yapı stokunun yıkılıp yeniden yapılması bile inşaatın en az 30-40 yıl devam edeceğini gösteriyor” açıklamalarında bulundu.

Sefa Koyuncu İnşaat Evinpark'ta satışlar ne zaman?

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sefa inşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe Konutları Kadıköy'de hayata geçiyor. Peki satışlar ne zaman başlıyor?

Sefa Koyuncu İnşaat Fikirtepe iletişim!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat'ın Fikirtepe'deki yeni kentsel dönüşüm projesinin 2-3 ay içinde başlaması planlanıyor. Proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilecek.

Erguvan İnşaat'tan büyük operasyon açıklaması: İmaj hızlıca düzeltilmeli!

Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı ve Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş’tan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında inşaat sektörüne yönelik gözaltı haberleriyle ilgili açıklama...

DH İnşaat internette tüketiciye indirim fırsatı yaratıyor!

DH İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Evranos, inşaat sektöründe yakaladıkları dinamizmi

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

dh inşaat sefa evleri Haberi

dh inşaat sefa evleri

Toplamda 28 daireden oluşan sitede güvenlik, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı gibi hizmetler bulunuyor. 


Dış cephede kullanılan alimünyum kompozit binalara şık bir görünüm kazandırırken, dairelerde mutfak ve banyolarda yer ve duvar karoları olarak da Çanakkale Seramik kullanıldı.


Güvenli ve huzurlu bir site olan Sefa Evleri'nde 2+1, 3+1 daire tipleri dışında bahçe dubleksi, çatı dubleksi gibi 4 farklı daire tipi bulunuyor. 


Yakın zamanda gelecek olan Metroya ve Üçüncü köprünün bağlantı yollarına çok yakın bir lokasyonda bulunan Sefa Evleri'ndeki daireler hem huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenleri hem de orta, uzun vadede yatırım yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.


Oturumun Nisan 2016’da başlayacağı, Anadolu Yakasının gelişen bölgesi Yenidoğan’da bulunan bu daireler ile ilgili daha fazla bilgi için HD Group’a ulaşabilirsiniz:


0 216 577 69 28 –...