08 / 05 / 2024

Yenidoğan Sefa Evleri'nde teslimler Nisan'da!

Yenidoğan Sefa Evleri'nde teslimler Nisan'da!

HD Yapı Endüstrisi ve DH İnşaat’ın işbirliği ile gerçekleştirilen, Yenidoğan’ın merkezinde, Sefa tepesine 500 metre mesafede Sancaktar caddesinde bulunan 3 bloklu butik, şirin bir site olan Sefa Evleri'nde oturum başlıyor.



Toplamda 28 daireden oluşan sitede güvenlik, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı gibi hizmetler bulunuyor. 


Dış cephede kullanılan alimünyum kompozit binalara şık bir görünüm kazandırırken, dairelerde mutfak ve banyolarda yer ve duvar karoları olarak da Çanakkale Seramik kullanıldı.


Güvenli ve huzurlu bir site olan Sefa Evleri'nde 2+1, 3+1 daire tipleri dışında bahçe dubleksi, çatı dubleksi gibi 4 farklı daire tipi bulunuyor. 


Yakın zamanda gelecek olan Metroya ve Üçüncü köprünün bağlantı yollarına çok yakın bir lokasyonda bulunan Sefa Evleri'ndeki daireler hem huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenleri hem de orta, uzun vadede yatırım yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.


Oturumun Nisan 2016’da başlayacağı, Anadolu Yakasının gelişen bölgesi Yenidoğan’da bulunan bu daireler ile ilgili daha fazla bilgi için HD Group’a ulaşabilirsiniz:


0 216 577 69 28 – 29

 http://www.hdgroup.com.tr 



Geri Dön