19 / 05 / 2024

hd yapı sefa evleri

hd yapı sefa evleri

HD Yapı Endüstrisi ve DH İnşaat’ın işbirliği ile gerçekleştirilen, Yenidoğan’ın merkezinde, Sefa tepesine 500 metre mesafede Sancaktar caddesinde bulunan 3 bloklu butik, şirin bir site olan Sefa Evleri'nde oturum başlıyor.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3se Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Ferhat Erk ve Sefa Sarı ortaklığında kuruldu. 

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi kuruldu!

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatih Çelik ve Sefa Celep ortaklığında kuruldu.

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Group Plastik Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Demir tarafından kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapistanbul Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Sefa Akıncı ortaklığında kuruldu.

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Hd İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Çağlar tarafından kuruldu.

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haksam Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir, Mehmet Demir ve Sefa Topyay ortaklığında kuruldu.

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Restorasyon Ve Ahşap Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ tarafından kuruldu.

hd yapı sefa evleri Haberi

hd yapı sefa evleri

Toplamda 28 daireden oluşan sitede güvenlik, kapalı otopark, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkı gibi hizmetler bulunuyor. 


Dış cephede kullanılan alimünyum kompozit binalara şık bir görünüm kazandırırken, dairelerde mutfak ve banyolarda yer ve duvar karoları olarak da Çanakkale Seramik kullanıldı.


Güvenli ve huzurlu bir site olan Sefa Evleri'nde 2+1, 3+1 daire tipleri dışında bahçe dubleksi, çatı dubleksi gibi 4 farklı daire tipi bulunuyor. 


Yakın zamanda gelecek olan Metroya ve Üçüncü köprünün bağlantı yollarına çok yakın bir lokasyonda bulunan Sefa Evleri'ndeki daireler hem huzurlu bir ortamda yaşamak isteyenleri hem de orta, uzun vadede yatırım yapmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.


Oturumun Nisan 2016’da başlayacağı, Anadolu Yakasının gelişen bölgesi Yenidoğan’da bulunan bu daireler ile ilgili daha fazla bilgi için HD Group’a ulaşabilirsiniz:


0 216 577 69 28 –...