02 / 05 / 2024

dhl merkez 3. havalimanı

dhl merkez 3. havalimanı

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor..

Edirne Merkez'de ticaret imarlı 3 arsa satılacak! İhalesi 16 Kasım'da!

Edirne Belediye Başkanlığı, Edirne Merkez'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Son Dakika: Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e çıkardı!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, yıl sonu enflasyon tahmininin yüzde 22,3'ten yüzde 58'e artırdığını belirtti. Erkan, enflasyonun kısa vadede geçici artış göstereceğini, belirgin iyileşmeye kadar parasal sıkılaştırmayı kademeli olarak güçlendireceklerini kaydetti.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı... Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu... Hemen bakın...

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euro 3 ay sonra böyle olacak! Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası aralık ayı politika faizini 50 baz puan artırmıştı. Gözler 3 ay sonrasına çevrilirken, Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı. Kenarda 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Euro/TL kuru yükselemeye devam ediyor. Elinde euro olan yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ederken Avrupa Merkez Bankası ilk sinyali verdi! Euro 3 gün sonra böyle olacak! 1 eurosu bile olanlar hemen bakın!

Merkez Bankası'ndan 'eriyen dolar' açıklaması! 3 Haziran'dan sonra ortaya çıktı

Haziran ayında toplanarak politika faizi kararını açıklaması beklenen Merkez Bankası, merak edilen "dolar" açıklamasını yaptı. Bankanın 3 Haziran'ndan bugüne gelinen süreçte dolar cinsinden kaybı ortaya çıktı. İşte detaylar..

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022! TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonuçları 16 Mayıs 2022 ve TOKİ Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karaman projesi ile ilgili o detaylar...

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin TL'ye çıktı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin 139 TL'ye çıktı.

Merkez Bankası'nın toplam rezervleri Nisan'da 3 milyardan fazla azaldı

Merkez Bankası toplam rezervleri 22 Nisan ile biten haftada 3 milyar 381 milyon dolar azaldı.

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022! Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Karaman Merkez kura sonucu 16.05.2022 ve Karaman kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

dhl merkez 3. havalimanı Haberi

dhl merkez 3. havalimanı

Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, kargo ve lojistik operasyonunun da merkezi oluyor. Dünyanın en önemli kurye şirketlerinden DHL, İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20 bin metrekarelik ‘Ekspres Kargo Bölgesel Hub’ına imza attı.


Türkiye’nin uluslararası havacılık sektöründeki rolünü zirveye taşıyacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın kargo ve lojistik operasyonu için de adımlar atılmaya başlandı. Üçüncü Havalimanı’nın inşasını Yap-İşlet-Devret modeliyle üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi ile DHL arasında İstanbul Yeni Havalimanı’nda 20 bin metrekarelik bir alanda ekspres kargo operasyonu yapılması için bir mutabakat zaptı imzalandı. İGA Havalimanı İşletmesi; geçtiğimiz ocakta Duty Free alanları için büyük ortağı Alman olan Gebr. Heinemann - Unifree ile dünyanın en büyük duty free anlaşmasını imzalamıştı.


DHL DE İSTANBUL’U SEÇTİĞİ İÇİN MUTLUYUZ

Dün düzenlenen imza töreninde konuşan İGA...