15 / 05 / 2024

Dı Development adres

Dı Development adres

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Nihat Savaş tarafından kuruldu.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir? Tapu kaydının düzeltilmesi davası hangi durumlarda açılır?

Tapu yeri tespiti, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün kendi internet sitesi ile sorgulama seçeneklerinden adres girilip, direk arsa ya da arazinin olduğu konuma gidip, sorgulama da yapabilirsiniz. Peki “Tapu yanlış ölçüm nasıl düzeltilir?” İşte detaylar!

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Nihat Savaş tarafından kuruldu.

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Adres kodu sorgulama!

DASK tarafından başlatılan zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulaması ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün adres sorgulama internet hizmetlerinden de konut sahipleri konutun Adres Kodu istenebiliyor. Peki adres kodu nasıl öğrenilir? İşte adres kodu sorgulama...

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Development Corner Gayrimenkul Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sami Yıldırım tarafından kuruldu.

Ankara'daki binalarda adres düzenlemesi önerisi!

2018 ABB binalarda adresli dönem çalışması başlatmıştı. İlk etapta 100 bin adet bina numarasının üretileceği çalışma, yarım kaldı...

Global Real Estate Development ve Knight Frank iş birliği yaptı!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul markası GRED (Global Real Estate Development) ile dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile iş birliği gerçekleştirdi.

M1 Adana AVM'ye Avrupa’dan ödül!

M1 Adana Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 'Retail Development' kategorisnde ödüle layık görüldü.

Çankaya Atakule AVM adres!

Çankaya Atakule AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Dün vatandaşların yoğun ilgisiyle hizmete giren AVM'de birçok mağaza bulunuyor.

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rapid Development İnşaat Turizm Gıda Ziraat Medikal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 280 bin TL sermaye bedeli ile Samı Alrefaaı, Anas Al Refaae, Ahmad Mahdı Alrefaaı, Sultan Al Refaaı ve  Sameh Alrefaaı ortaklığında kuruldu. 

Akane Development Lao Sez İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akane Development Lao Sez İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazrı Bın Ishak tarafından kuruldu. 

Adres Yalıkavak'a WA Awards ödülü!

World Architecture Community tarafından düzenlenen WA Awards 25. Döngü sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı.

Dı Development adres Haberi

Dı Development adres

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Nihat Savaş tarafından kuruldu.

Dı Development İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...