04 / 05 / 2024

DİA Holding eylem

DİA Holding eylem

İNŞAAT-İş Sendikası, ücretleri gasp edilen üyeleri için DİA Holding'in İstanbul Kabataş'taki bürosu önünde direnişte. İşçiler geçen cuma günü büronun önünde başlattıkları eylemi dün de sürdürdü.

11 ilde başlatılan konut seferberliği inşaat izinlerine de yansıdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin etkilediği 11 şehirde başlatılan konut seferberliği yapı ruhsatlarına da yansıdı. Açıklanan rakamlara göre geçen seme bu bölgede alınan inşaat izni sayısı 68 bin 202'ye çıktı.

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Bakan Bolat'ın; otomotiv, emlak ve kiralardaki yüzde 20-25 düşüş açıklamasına vatandaştan yorum yağmuru!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Otomotivde birinci ve ikinci el piyasasında, emlak piyasasında, kiralarda bugün yüzde 20-25 civarında bir düşüş gerçekleştiğini açıkladı. Peki piyasalara nasıl yansıdı? Bakın vatandaş konuyla ilgili ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Vaat Holding, Suudi Arabistan'daki konut projesi için düğmeye bastı!

İnşaat, turizm, gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Vaat Holding, Suudi Arabistan üzerinden yurt dışı açılımını genişletecek. İlk etapta Suudi Arabistan’da bir konut projesi yapacak olan Grup, gıda alanında da süt ve ayrıca, salça fabrikası kuracak.

ABD’de sondaj kule sayısında büyük düşüş

ABD'de enerji firmalarından yine düşüş açıklaması geldi. Enerji firmaları, 2020’nin yaz aylarından bu yana ilk defa 9 hafta üst üste sondaj kule sayılarını azalttıklarını ifade etti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması: Bütçe mayısta fazla verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı trafından yapılan son dakika açıklamasına göre faiz dışı bütçe giderleri 365,9 milyar TL ve faiz dışı açık ise 98 milyar TL oldu.

Büyük İstanbul depremi için sıra dışı açıklama! Prof. Dr. Şener Üşümezsoy 8 şiddetinde hissedilecek ilçeleri sıraladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından olası İstanbul depremi yeniden gündeme oturdu ve uzman isimler peş peşe açıklamalarını yapmaya başladı. 

Gram altının geleceği şok seviyeyi analistler açıkladı! Dibi gördü ama birden fırlayıp o rakamı görecek!

Ülkede her zaman dalgalı olan altın fiyatı son zamanlarda yeniden yükseldi ancak gidişat yeniden tersine döndü. Birçok uzman altın fiyatlarındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz nefes kesen son dakika duyurusu yaptı.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi!

Ülkede sürekli dalgalanan altın fiyatı son dönemde yeniden yükselmeye başladı ancak rüzgar yine yön tersine döndü. Birçok uzman altın fiyatındaki düşüşü açıklamaya devam ediyor. Tuna Kaya geçtiğimiz günlerde altın yatırımcılarına son dakika duyurusu yaptı.

NVIDIA RTX 4070 Ti satış tarihi ve fiyatı açıklandı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi..

NVIDIA, 20 Eylül’de düzenlediği davette  RTX 4000 serisi ekran kartlarının tanıtımını yapmıştı.. Ada Lovelace mimarisini üzerine geliştirilen bu kartlar önceki nesillere kıyasla çok daha iyi üstünde performans sunuyor.

Katlanabilen sıra dışı telefon Samsung Galaxy Z Flip3 TeknoSAlarda! Bu fiyat kaçmaz! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünya devi Samsung’un sıra dışa telefonlarından Samsung Galaxy Z Flip3’ü TeknoSAlardan uygun fiyata satın alabilirsiniz. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Otomobil fiyatlarındaki ani düşüş şaşırttı! Araç alacaklara müjde! Tarih açıklandı!

Araç alacak vatandaşların beklediği haber sonunda geldi. Otomobil fiyatlarında düşüşler yaşanmaya başladı. İşte detaylar!

DİA Holding eylem Haberi

DİA Holding eylem

İNŞAAT-İş Sendikası, ücretleri gasp edilen üyeleri için DİA Holding'in İstanbul Kabataş'taki bürosu önünde direnişte. İşçiler geçen cuma günü büronun önünde başlattıkları eylemi dün de sürdürdü. İşçiler, "Dia Holding'in gasp ettiği ücretlerimizi alana kadar vazgeçmiyoruz" pankartı açarak sloganlarla binanın önüne...