17 / 05 / 2024

DİA inşaat Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü

DİA inşaat Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü

Türkiye' de ilk defa uygulanmaya başlanan 'kamu - özel ortaklığı' metodu ile hayata geçirilecek olan 'Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü' projesi inşaatı için ilk adım atıldı....

İnşaat sektörü tam 5 sene sonra büyüdü!

Türkiye İMSAD Aylık Sektör Raporu'nun merakla beklenen Şubat 2024 sonuçları resmen açıklandı. Söz konusu rapora göre son günlerde gündemden düşmeyen inşaat sektörü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 10,8 büyüme gösterirken, yılı yüzde 7,8'lik büyüme ile kapattı. 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar? Dükkan inşaat maliyeti 2023!

Dükkan inşaat maliyeti 2023 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2023 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti ne kadar arttı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2023...

Türkiye, dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı!

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında ilk 5'te yer aldı.  Geçen yıl 30,83 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihraç eden Türkiye, en çok inşaat malzemesi ihracatı yapan ülkeler arasında 5. oldu.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Dükkan inşaat maliyeti 2022!

Dükkan inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki dükkan inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Dükkan maliyeti arttı mı? İşte dükkan inşaat maliyeti 2022...

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balancıa İnşaat Taahhüt Ve İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli Ibrahım I.M.U. tarafından kuruldu.

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Paşa İnşaat Gayrimenkul Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdullah Albasha  Ve Ahmad Albasha  tarafından kuruldu.

Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada!

Türkiye İMSAD, tarafından hazırlanan ‘Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2020’de yer alan bilgilere göre, Türkiye dünya inşaat malzemeleri ihracatında 9. sırada yer aldı.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer altun tarafından kuruldu.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Gazipaşa'da çatıdan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde çatı inşaatında çalışan inşaat işçisi Murat Uysal, dengesini kaybederek, kafa üstü yere düştü. Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

DİA inşaat Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü Haberi

DİA inşaat Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü

Türkiye'de ilk defa uygulanmaya başlanan 'kamu-özel ortaklığı' metodu ile hayata geçirilecek olan 'Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü' projesi inşaatı için ilk adım atıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri ve DİA inşaat Yönetim Kurulu Onursal Başkanı'nın da katılımıyla temel atma töreni düzenlendi. Yatırım süresi 42 ay olarak planlanan, ancak Başbakan Erdoğan'ın talebiyle yapım süresi 2016 Nisan ayına çekilen sağlık kampüsünde, çeşitli hizmetler de 25 yıl boyunca DİA inşaat tarafından sağlanacak. Dünyanın tek seferde inşa edilecek en büyük sağlık kampüsü, Ankara'nın gelişim aksında yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek. 


Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu Projesi, dokuz dal hastanesini içeren, toplam 3 bin 662 yatak kapasitesine sahip bir entegre sağlık kampüsü olacak. Proje bünyesinde; 562 yataklı genel hastane, bin...