29 / 04 / 2024

Dia Mare Mimaroba iletişim

Dia Mare Mimaroba iletişim

Toplam 118 adet konut ve 17 adet dükkandan meydana gelen Dia Mare Mimaroba Evleri 437 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.

La Mare Lara geliyor! Yeni proje!

Akdeniz Bölgesi’nde inşaat sektörünün güçlü oyuncusu Aderan Global; merakla beklenen yeni projesi La Mare Lara için düğmeye bastı. İşte La Mare Lara projesi ile ilgili detaylar...

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Dia Lity Topkapı'da son 3 ofis! Teslimler Mart 2024'te! 

Dia Lity Topkapı projesinde satışta olan son 3 ofis kaldı. Peki Dia Lity Topkapı projesindeki ofislerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökkaya tarafından kuruldu.

Dia Centro Topkapı ön talep topluyor! 254 konutluk yeni proje!

Ön talep sürecinin başladığı Dia Centro Topkapı projesi, İstanbul'un kalbi  Topkapı'da hayata geçiriliyor. İşte Dia Centro Topkapı detayları...

Dia Centro Topkapı projesiyle 254 yeni konut geliyor!

Dia Centro Topkapı projesi için düğmeye basıldı. Söz konusu projede 254 adet konut ve 33 adet ticarethane yer alacak. İşte detaylar...

Mare Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mare Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Erhan Gökhan ve Sezgin Usta ortaklığında kuruldu.

Güngören Mareşal Çakmak ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi, 3 ada, 15, 16 parseller ile 4 ada, 1, 2, 3 parsellerin Konut Alanından Park Alanına alınması ve Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Dia Mare Mimaroba iletişim Haberi

Dia Mare Mimaroba iletişim

Dia Mare Mimaroba projesi İstanbul Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. 118 adet konut ve 17 adet dükkandan meydana gelen Büyükçekmece Dia Mare Mimaroba projesi Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı imzası taşıyor.


11 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Dia Mare Mimaroba projesi Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Büyükçekmece Dia Mare Mimaroba projesinde daireler 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks şeklinde dizayn ediliyor. 


 Dia Mare Mimaroba fiyat listesi!


75 - 110 metrekare 2+1 daire fiyatları 437 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. 

105- 170 metrekare 3+1 daire fiyatları 665 bin TL ile 1 milyon 557 bin TL arasında değişiyor.

4+1 daire fiyatları ise 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 790 bin TL arasında değişiyor.


Kişiye özel ödeme planı uygulanan Dia Mare...