18 / 05 / 2024

 Dıamoil Petrol iletişim

 Dıamoil Petrol iletişim

Dıamoil Petrol Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Elmehdi Rajab A Algaoud tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Dıamoil Petrol Limited Şirketi kuruldu!

Dıamoil Petrol Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Elmehdi Rajab A Algaoud tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Siltaş Yapı’nın PR ajansı İnomist İletişim oldu!

Siltaş Yapı’nın PR ajansı dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarına stratejik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İnomist İletişim oldu. 

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi!

Sur Yapı Antalya iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 1 milyon 300 bin metrekare alana sahip proje 19 bin adet daire, home ofis ve dükkanlardan oluşuyor.

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Almis İnşaat Maltepe iletişim!

Almis İnşaat Maltepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Almis Maltepe projesinde 692 daire ve 2 dükkan olacak...

Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim!

Güray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Sheraton Residence projesi 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana geliyor. Güray İnşaat Sheraton Residence iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim!

Ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kuzey Yakası Ticarileri projesinde ön talepler toplanıyor. İşte Kuzey Yakası Ticarileri Kayabaşı iletişim bilgileri...

 Dıamoil Petrol iletişim Haberi

 Dıamoil Petrol iletişim

Dıamoil Petrol Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Elmehdi Rajab A Algaoud tarafından kuruldu.

Dıamoil Petrol Limited Şirketi konusu:
1- Yetkili Kurumlardan İzin almak suretiyle. Petrol boru hattı döşenmesi ve Boru hatları Bakım hizmetleri ,Bakım Hizmetleri ile ilgili Gerekli Mühendis Şahıs ve şirketleri ile sözleşmeler ,anlaşmalar düzenlemek. Bakım Hizmetleri ile ilgili Araç gereç makine teçhizatlarını alınması kiralanması, Bakım hizmetleri ile ilgili ulusal ve uluslar arası sözleşmeler yapmak ve hizmetleri bedel karşılığı ifa edilmesi. 2- Yetkili kurumlardan izin almak kaydıyla; Ham petrol ve gaz boru hatları oluşturulması ile ilgili ulusal ve uluslar arası malzemelerin üretimi ve tedariki ithalatı ihracatı pazarlaması. Her türlü şebeke, iletişim ağı ve hat sistemleri inşa etmek ve işletmek; 3- Yurtiçinde ve yurtdışında petrol ve...