25 / 07 / 2024

Diamond Assets Property Gayrimenkul iletişim

Diamond Assets Property Gayrimenkul iletişim

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy Hu tarafından kuruldu.

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy Hu tarafından kuruldu.

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vng Property Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N. Alexander Selby ve Veronik Guys ortaklığında kuruldu.

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kadra, Karam Khadra ve Mazen Zahra ortaklığında kuruldu. 

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond Levent Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya YAE Almannaıe tarafından kuruldu. 

Kumburgaz Diamond City Otel 22.5 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan Diamond City Otel icradan satışa çıkarıldı. Diamond City Otel için muhammen bedel ise 22 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Property Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akşit Beriker ve Neyyir Beriker ortaklığında kuruldu. 

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

SKY Property İnşaat Yatırım Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Alona Akcan tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

MESA, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

European Property Awards’da bu yıl MESA, iki projesiyle iki ayrı kategoride büyük ödüle uzandı. MESA Cadde ve MESA Koza66 yoğun ilgi gördü.

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

East West Property Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Nevin Yolcu ve Hadı El Kazwını ortaklığında kuruldu. 

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ahsan Alı Syed ve Rajınder U. Mıglanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Property İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ohammed Waleed Taleb, Ammar Charbajı ve Kazım Sipahı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Diamond Assets Property Gayrimenkul iletişim Haberi

Diamond Assets Property Gayrimenkul iletişim

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andy Hu tarafından kuruldu.

Diamond Assets Property Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde...