28 / 04 / 2024

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.



Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için amaçlanan Property Awards 2018 düzenlendi. Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü.

Meydan İstanbul AVM'ye 3 ödül

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Ümraniye’de bulunan Meydan İstanbul AVM, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Avrupa’nın En İyi Mimarisi, Avrupa’nın En İyi Geliştirilen Alışveriş Merkezi ve Bathroom dizaynında “Avrupa’nın En İyisi” ödüllerini kazandı. Perakende Geliştirme ve Bathroom dizayn alanında ‘5 yıldız’ ödülleri de alan Meydan İstanbul, dünya liginde de Türkiye’yi temsil edecek.

Tema İstanbul 6 ödülle döndü

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş işbirliğiyle Halkalı'da yükselen Tema İstanbul, 6 ödüle sahip oldu.  Avrupa’nın En İyi Konut Projesi, Avrupa’nın En İyi Karma Projesi, Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı ve Avrupa’nın En İyi Eğlence Parkı Mimarisi ödüllerini alan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından iki özel ödüle daha layık görüldü.

Cathay Group tarafından inşa edilen Türkiye’nin en iyi karma projesi Nivo İstanbul projesi Türkiye’nin en iyi ofisi projesi ve Türkiye’nin en iyi konut projesi kategorilerinde ödül aldı. 

Oral Mimarlık, Kırklareli  Demirköy ilçesinde, Yeşilce Köyü için tasarladıkları ‘Mihalangoz Köy Evleri’projesi ile Türkiye’nin En İyi Konut Gayrimenkul Geliştirme Projesi ödülüne değer görüldü. Ödülleri, Oral Mimarlık ortakları Yüksek Mimar Kerem Oral ve Emre Oral birlikte aldı.


Geri Dön