02 / 05 / 2024

Diamond City Antakya projesi

Diamond City Antakya projesi

Diamond City Antakya projesi, Yurtaş Şirketler Grubu imzası ile yükseliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Diamond City projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Diamond City İstanbul Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi Fatih'te Faruk Altun tarafından kuruldu.

Kumburgaz Diamond City 21.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Kumburgaz'da bulunan Kumburgaz Diamond City Oteli 21 milyon 461 bin 706,90 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Kumburgaz Diamond City Otel 22.5 milyon TL'ye icradan satışta!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan Diamond City Otel icradan satışa çıkarıldı. Diamond City Otel için muhammen bedel ise 22 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Diamond City Antakya satılık ev fiyatları!

Diamond City Antakya projesi, Yurtaş Şirketler Grubu imzası ile yükseliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Diamond City projesinde fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Diamond City güncel fiyatlar 2017!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen Diamond City projesi 6 blok şeklinde yükseliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Diamond City projesi Yurtaş Şirketler Grubu tarafından inşa edildi. İşte Diamond City güncel fiyatlar 2017...

Hatay Diamond City fiyat listesi!

Hatay Diamond City fiyat listesine göre projedeki dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor. 6 blok şeklinde yükselen projede dairelerin alanları 125 metrekareden 345 metrekare arasında değişiyor.

Antakya Diamond City'de teslimler 2016 yılında gerçekleşecek!

Yurtaş Şirketler Grubu güvencesiyle yükselen projede dairelerin tipleri 2+1'den 5+2'ye kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 6 blok şeklinde yükselen projede daireler 2016 yılında teslim edilecek.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still İstanbul Diamond’dan 1000 TL'lik kira kampanyası!

Günümüze gelene kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Still İstanbul ve Stillistanbul Comfort gibi nitelikli konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt İnşaat, şimdilerde Still İstanbul Diamond projesi ile adından söz ettiriyor.

Bosphorus City'e yurtdışından rağbet!

İstanbul Boğazı konseptine uygun olarak yaratılan Bosphorus City projesi yurtdışında da rağbet gördü

Çorlu Armada City Plus'ta 562 TL taksitle!

Çorlu'da inşa edilen Armada City projesinin ikinci etabı olan Armada City Plus'ta ayda 562 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün

Bosphorus City Saraybahçe'yi Zeynep Fadıllıoğlu tasarlıyor

Türkiye'nin ilk temalı konut projesi Bosphorus City'nin Saraybahçe örnek evini Ünlü Tasarımcı /İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu tasarlıyor

İstanbul City'de 270 TL taksitle! Zamsız son ay!

Çerkezköy Kızılpınar'da inşa edilen İstanbul City'de daire fiyatlarına Şubat'ta zam uygulanacak

Diamond City Antakya projesi Haberi

Diamond City Antakya projesi

2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 konut seçenekleri bulunan Diamond City Antakya projesinde teslimler hemen yapılıyor. Proje Yurtaş Şirketler Grubu imzası taşıyor. 


Hatay Antakya’da hayata geçirilen Diamond City Antakya projesinde toplam 92 adet daire bulunuyor. Proje 6 blok olarak planlandı. 


Diamond City Antakya satılık ev fiyatları!

Diamond City Antakya projesinde dairelerin büyüklükleri 125 metrekare ile 345 metrekare arasında değişiyor. Diamond City Antakya satılık daire fiyatları 250 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor.


Dairelerin hemen teslim edildiği Diamond City Antakya projesinde açık-kapalı havuz, etüt salonu, market, kreş, fitness, sauna gibi imkanlar bulunuyor.


Adres:Akevler Mah. 75. Yıl Bulvarı A. Mutlu Apt. 83/ B Antakya / HATAY


Tel: 444 2 755

Web: http://yurtasdiamondcity.com/

Gizem...