25 / 08 / 2024

Diamond Madencilik nerede

Diamond Madencilik nerede

Diamond Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rasim Böke tarafından kuruldu. 

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Red Diamond Madencilik Geri Dönüşüm Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Durmuş Baltacı tarafından kuruldu.

Diamond Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rasim Böke tarafından kuruldu. 

Kayseri İpek Diamond nerede?

İpek Diamond konut projesinde yer alan dairelerin alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki satış süreci devam eden Kayseri İpek Diamond nerede?

Madencilik sektöründe Çin'e yapılan ihracatın yüzde 62'sini kapsıyor!

Geçtiğimiz yıl Çin'e yapılan 2 milyar 506 milyon dolarlık ihracatın yüzde 62'lik bölümünü madencilik sektörü gerçekleştirdi

Cornelia Diamond Golf Resort Spa, en güvenli otel seçildi!

Cornelia Diamond Golf Resort Spa, 26 ülkede 2 bin otel arasında uygulanan Cristal Risk Yönetim Sistemi'nde Türkiye'nin en güvenli oteli seçildi.

TUI, Cornelia Diamond Golf Resort Otel'i Dünyanın En İyi'si seçti!

CORNELIA Diamond Golf Resort Otel, dünyanın en büyük seyahat acentelerinden TUl'nin 'Top Gold Medal' ödülünü ve dünyanın en büyük turizm rehberi olan Conde Nast Johansens Travel Guide tarafından 2102 yılı için 'Sürdürülebilir Turizm ve Kurumsal Sosyal Sor

Tekbir Madencilik şirketi kuruldu!

Tekbir Madencilik Hafriyat İnşaat Petrol Nakliyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurdu

Hüma Madencilik Plan Proje şirketi kuruldu!

Hüma Madencilik Plan Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurdu

Aydın Diamond Evleri'nde Villaları 'nda 129 bin Euro'ya!

Aydın Diamond Evleri'nde satılık 3 villa bulunuyor. Bu villaların fiyatı 129 bin Euro olarak belirlendi

Assos Diamond, STK destekçilerine katkıda bulunuyor!

Assos Diamond, Türkiyenin dört bir yanındaki sivil toplum kuruluşlarına destekçilerinin aracılığıyla facebook üzerinden ulaşıp, onlara destek veriyor. 22 Kasımda başlayan kampanya ile en çok desteği alan 30 STK'ya Assos yardımcı olacak

Evora nerede Teknik Yapı projesi Evora İstanbul'a nasıl gidilir

Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Samandıra'da Fenerbahçe Samandıra Spor Tesisleri'ne komşu projesi... İşte Evora İstanbul nerede sorusunun cevabı ve Teknik Yapı Evora İstanbul projesine ulaşım haritasıyla iletişim bilgileri...

İnsanı tanımlayan nerede yaşadığıdır!

Ferhan İstanbullu, Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "NEREDE YAŞIYORSAN SEN OSUN!" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Artık insanı tanımlayan ne yediği değil nerede yaşadığıymış!

Orka İnşaat ve Madencilik iflas etti!

Orka İnşaat Madencilik 'in Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 'ne iflasın ertelenmesi davası açtı. Konuya ilişkin Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından yapılan detaylar şöyle...

Diamond Madencilik nerede Haberi

Diamond Madencilik nerede

Diamond Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rasim Böke tarafından kuruldu. 

Diamond Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; 2- Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkıtalep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3- İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak.4- Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak.

Diamond Madencilik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçeşehir 2.Kısım Mah.Ceylan Sk.Kc Sit.E Çarşı No:3/47...