07 / 05 / 2024

Dicle Elektrik ortakları

Dicle Elektrik ortakları

Güneydoğu'nun en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Abdullah Tivnikli' nin kontrolündeki Dicle Elektrik'te ortaklık yapısı değişti. Abdullah Tivnikli, ortağı iş Kaya ile yolları ayırdı...

Şanlıurfa'daki inşaatlara mesafe uyarısı!

Dicle Elektrik,Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerindeki inşaatlardaki yanlış uygulamalara dikkat çekti...

Ortaklar Hafriyat Nakliye İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Hafriyat Nakliye İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kemer tarafından kuruldu.

Dicle Elektrik’in hizmet binası yıkıldı!

5 yıldır ödenmeyen borçları nedeniyle elektrikleri kesilen Batman Beşeri Belediyesi, Dicle Elektrik’e ait hizmet binasını iş makineleri ile yıktı.

Günsan Elektrik, iş ortaklarını Portekiz gezisiyle ödüllendirdi!

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, düzenlediği satış kampanyası çerçevesinde 40 iş ortağını, 25 – 29 Eylül tarihleri arasında 4 günlük bir Portekiz gezisiyle ödüllendirdi.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Batman'da 250 köy aydınlatılıyor!

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), il merkezinin yanı sıra Batmana bağlı ilçe, köy ve mezralarda da aydınlatma çalışmasına devam ediyor. Bu çerçevede yılsonuna kadar 250 köy ve mezrada cadde sokakların aydınlatılmasını hedefleniyor.

Şanlıurfa’da altyapı çalışmaları hızlandı!

Yerel paydaşlarının yanı sıra mevcut şebeke ihtiyaçlarını dikkate alan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (Dicle EDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürlüğü, kentteki yatırımlarına hız verdi.

Diyarbakır'da elektrik krizi çözüldü!

Dicle Elektrik Dağıtım (DEDAŞ), Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DİSKİ) arasındaki gerginlik sona erdi. Mahkeme de, elektrik kesintilerine karşı yürütmeyi durdurdu.

109 belediye susuz kalabilir!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ), Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 6 ildeki 109 belediye ve çok sayıda köyün içme suyu elektrik borcunun 260 milyon liraya ulaştığını bildirdi.

DEDAŞ yatırımlara hız verecek!

2013 yılında bölge genelinde 93 milyon lira yatırım yapan Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), yıl sonuna kadar yatırım miktarını 230 milyon liraya yükseltmeyi hedefliyor.

Diyarbakır'da 10 DEDAŞ personeli kaçırıldı!

Silvan ilçesinde kaçak denetimi yapan 10 Dicle Elektrik AŞ çalışanı, kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldı.Güvenlik güçleri, DEDAŞ ekibinin bulunması için o bölgede çalışma başlattı.

Mehmet Gökay Üstün: Güneydoğu'daki elektrik kesintileri devam edecek!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) sözcüsü Mehmet Gökay Üstün yaptığı açıklamada, "Kayıp ve kaçak oranı ile tahsilatlar beklenen seviyelere ulaşmazsa elektrik kesintileri devam edecek" dedi.

Mehmet Gökay Üstün: Güneydoğu'daki elektrik kesintilerinin nedeni aşırı tüketim!

Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (DEDAŞ) sözcüsü Mehmet Gökay Üstün, "Özelleştirme sonrası geride bırakılan bir yıl içerisinde, gerek geçmiş gerekse güncel borçlarla ilgili defalarca kampanya düzenledik ancak bazı bölgelerde beklenen ilgiyi göremedik"

Dicle Elektrik ortakları Haberi

Dicle Elektrik ortakları

Güneydoğu'nun en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden biri olan Abdullah Tivnikli'nin kontrolündeki Dicle Elektrik'te ortaklık yapısı değişti. Abdullah Tivnikli, ortağı iş Kaya ile yolları ayırdı. EPDK kaynakları, "Yasa gereğince ilgili şirket, EPDK'ya başvurdu. Kurul da gerekli izni verdi" dedi.


Habertürk...