08 / 05 / 2024

Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat adres

Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat adres

Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Akbulut tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2013 tarihinde Beyoğlu, Bedrettin Mahallesi, Bahariye Caddesi'nde kuruldu

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Belediye ticaret ve konut imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep İli Nurdağı Belediye Başkanlığı, Gaziantep Nurdağı'nda yer alan ticaret ve konut imarlı gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul Grup Konut Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Ümraniye'de Ersin Ertuğrtul tarafından kuruldu.

Konut dışı gayrimenkul satışları yüzde 29,6 yükseldi!

Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER, gayrimenkul sektörünün alt segmentlerini üçer aylık dönemler şeklinde değerlendirdiği, ‘GYODER Gösterge’ Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2022-1. Çeyrek Raporu’nu yayınladı. Rapora göre, son çeyrekteki konut satışları, bir önceki çeyreğe oranla yaklaşık yüzde 21,

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Konut dışı gayrimenkul satışında rekor!

Konut satışının hareketli geçtiği Kasım ayında, konut dışı gayrimenkul satışları da tüm zamanların rekorunu kırdı. Kasım ayında 161 bin konut dışı gayrimenkul satışı gerçekleşti. 

Emlak Konut GYO Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Beşiktaş gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

3e Konut Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

3e Konut Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. 3e Konut Yapı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Konut Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Hızarcı tarafından kuruldu.

Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat adres Haberi

Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat adres

Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Akbulut tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde yurt dışında konut villa köşk toplu konut kooperatif binaları..inşa eder,yaptırır..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dicle Gayrimenkul Konut İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Beyoğlu, Bedrettin Mahallesi, Bahariye Caddesi,...