02 / 05 / 2024

Didem Antebi emirgan villa

Didem Antebi emirgan villa

‘Icon 34’ adlı saç-makyaj ve stil danışmanlığı ajansı kuran Didem Antebi, iş adamı eşi İzzet Antebi ve kızları Mila ile yaşadıkları Emirgan’daki villalarının kapısını Instyle Home’a açtı.

Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Didem Başer, Garanti BBVA'da İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Didem Başer kimdir? Hangi okuldan mezun?

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

Atakoru Emirgan 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstinye Mahallesi'nde yer alan Atakoru Emirgan'ı 10 yıllığına kiraya verecek.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Didem Kınalı, Cihangir'den ev aldı!

Oryantal Didem Kınalı, Cihangir’de 1.5 milyon TL’ye bir konut satın aldığını duyurdu. Kınalı, "Son kuruşuma kadar verdim. İçini çalıştıkça yaptıracağım" dedi.

Didem Kınalı kira borcu için cipini satıyor!

Bir süredir maddi konularda zorluk çeken Didem Kınalı kira ve fatura borcu nedeniyle cipini 485 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Başkanı Didem Hiçyorulmazlar oldu!

Gayrimenkul sektöründe kadın varlığını güçlendirmek için faaliyet gösteren Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu’nda bayrak değişimi yaşandı. GKL İcra ve Danışma Kurulu başkanlık görevini iki yıldır sürdüren Neşecan Çekici, yeni görevini Didem Hiçyorulmazlar'a devretti. 

Didem Uzel'in taşınma telaşı başladı!

Pandemi sürecinde ABD’nin sağlık sistemine isyan edip Türkiye’ye geri dönme kararı alan Didem Uzel, “İki gündür taşınma telaşımız var. Oğluma da bu süreçte teyzesi ve babaannesi bakıyor” dedi.

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ayrıldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Mali İşler Müdürü Didem Yavaş'ın görevinden ayrılması nedeniyle, yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesinin takip eden 30 gün içinde atanmasına karar verildi. 

Emirgan Korusu ve Abbasağa Parkı’nın koruma statüsü değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Beşiktaş’taki Abbasağa Parkı’nı ve Sarıyer’deki Emirgan Korusu’nu “Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı” şeklinde tescilledi. Bu statüye sahip alanlarda; kamp ünitesi, bungalov, günübirlik tesis, büfe, iskele gibi yapılara izin veriliyor.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen'in Emirgan’daki lüks evine taşındı!

Birkaç aydır beraberlik yaşayan Umut Evirgen ile Melisa Şenolsun, beraber yaşamaya karar verdi. Moda’da oturan güzel oyuncu, Evirgen'in Emirgan’da bulunan lüks evine taşındı. 

Didem Antebi emirgan villa Haberi

Didem Antebi emirgan villa

Geçtiğimiz aylarda ‘Icon 34’ adlı saç-makyaj ve stil danışmanlığı ajansı kuran Didem Antebi, iş adamı eşi İzzet Antebi ve kızları Mila ile yaşadıkları Emirgan’daki villalarının kapısını Instyle Home’a açtı


Yaklaşan yılbaşı hazırlıklarına Tepe Home’dan gelen çam ağacını kurarak başlayan Didem Antebi, Emirgan’da eşi İzzet Antebi ve kızları Mila ile yaşadığı müstakil villalarının tadilatını tamamladı ve farklı stilleri bir araya getirdi. Bu yıl uzun zamandır hayalini kurduğu, kişi ve kurumlara özel styling hizmeti veren ‘Icon 34’ ajansını Antebi, Mila’ya bir erkek kardeş vermeye de hazırlanıyor. Antebi, dergiye “Kendi adıma iyi hatırlanacak bir yıldı” diye konuştu.


InStyle Home dergisinin bu yıl ilkini düzenleyecek ‘Christmas Bazaar’ etkinliği, yılbaşına özel dekoratif aksesuarları ve özel hediye seçenekleri ile 3 Aralık günü saat 11.00  19.00 saatleri arasında...