27 / 04 / 2024

Didim Akbük Fadıl Akgündüz oteli

Didim Akbük Fadıl Akgündüz oteli

Türkiye’nin en ünlü tatil mekanları arasında yer alan Didim Akbük’teki 5 yıldızlı bir otelde haciz şok yaşandı. Malzemeler müşterilerin gözü önünde haczedildi.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Fadıl Akgündüz'e açılan davada tanıklar dinlendi!

'Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz ve 5 kişi ile ilgili dolandırıcılık davası açıldı. Duruşmada, müşteki Osman Özdemir ve avukatı da hazır bulundu ve Ali Rıza Özdemir tanık olarak dinlendi.

Fadıl Akgündüz'ün de sanık olduğu dava ertelendi! 

Fadıl Akgündüz'ün tutuksuz sanık olduğu, Almanya'da bulunduğu sırada Büyükçekmece'deki evinin boşaltılarak başkasına satıldığı ve kendisine de başka bir ev verildiğini belirten müştekinin açtığı dava ertelendi...

Fadıl Akgündüz saldırıya uğradığı gerekçesiyle davaya katılmadı!

Nitelikli dolandırıcılık davasının duruşmasında, Fadıl Akgündüz'ün avukatı, müvekkilinin duruşma öncesi saldırıya uğradığını, bu nedenle duruşmaya katılamadığını belirtti...

Jet Fadıl ödeme yapamadı, Siirt Belediyesi icralık oldu!

Kamuoyunda ’Jet Fadıl’ olarak bilinen Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yapacağını açıkladığı Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon lira borcunu ödemeyince, binayı yapan firma tarafından belediyeye icra takibi başlatıldı.

Fadıl Akgündüz ödeme yapmayınca HDP'li Siirt Belediyesi icralık oldu!

Jet Fadıl olarak bilinen Fadıl Akgündüz, kendi imkanlarıyla yaptıracağını belirttiği Siirt Belediyesi hizmet binasının kalan 5,5 milyon TL borcunu ödemeyince, binayı yapan firma tarafından belediyeye icra takibi başlatıldı...

Akbük Koyu'ndaki 10 projede yıkım başladı!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda, imara aykırı bölümleri tespit edilip kaldırılması istenen kafe ve konutların olduğu 10 projede yıkım çalışmalarına başlandı.

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

Didim Akbük Fadıl Akgündüz oteli Haberi

Didim Akbük Fadıl Akgündüz oteli

Yaşanan olayla ilgili otelin ve otelin bağlı bulunduğu firmanın yetkilisi Fadıl Akgündüz telefonlara cevap vermezken, otele haciz işlemleri gündüz saatlerinde başladı. Otele gelen görevliler, katlardaki yatak, baza, televizyon, kasa, koltuk gibi malzemeleri kamyonla götürülmesi için otel avlusuna çıkarmaya başladı. Yaşananlardan sonra birçok müşteri oteli terk ederken, yaşanan olayı bazı otel müşterileri cep telefonları ile kayıt etti.

Otelin bağlı olduğu firmanın borçlarından dolayı mahkeme kararı ile haczedildiği belirtilirken, mağdurların ‘Kapris Yatırımcıları Mağdurları’ adı altında kurdukları bir dernek çatısı altında toplandığı ve şu anda derneğin yaklaşık 500 üyesi bulunduğu belirtildi. Şu anda otelde haciz işlemlerinin halen devam ettiği öğrenilirken haczedilen malzemelerin de tırlara yüklenmeye başladığı...