03 / 05 / 2024

didim cezaevi ne zaman yapılacak

didim cezaevi ne zaman yapılacak

Adalet Bakanlığı'nın, Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki, Taşburun Mevkisi ile Akköy Mahallesi arasındaki bölgede kalan Hazine'ye ait deniz manzaralı 4 bin dönümlük arazisinin açık cezaevi yapılmak üzere Maliye Bakanlığı'ndan tahsisini istediği ortaya çıktı...

Kon GYG Yapı imzası taşıyan Didim Kon Mirando’ya Dubai'den ödül

İstanbul merkezli Kon GYG Yapı’nın Didim Akbük’te inşa ettiği “Kon Mirando” projesi, küresel iş insanları kulübü LTB Club tarafından “en iyi karma yaşama projesi” ödülüne layık görüldü.

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Villa Rota Didim satışta! Yeni proje! 

Villa Rota Didim projesinde satışlar başladı. Projede toplam 42 adet villa bulunuyor. Peki Villa Rota Didim'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Villa Rota Didim projesi ile ilgili merak edilenler...

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Didim Vakıflar’ın gündeminde yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran o arsa üzerine ne yapılacağı yıllardır merak konusu oldu. Alanın özelleştirileceği ya da turizme hizmet edecek bir tesise dönüşmesi bekleniyor.

Sinop Cezaevi’ne restorasyon kararı!

Tarihi Sinop Cezaevi’nin AB hibe fonları desteğiyle restorasyona gireceğini  AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş duyurdu…

Niğde'de arazi kavgası: 21 kişi tutuklandı!

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı arazi kavgasında şüphelilerden 21'i tutuklanıp Niğde Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Sivas Cezaevi, Sanayi Mektebi Müzesi oluyor!

Sivas’taki 117 yıllık yarı açık cezaevi binası Sanayi Mektebi Müzesi olacak. Cezaevini, Şehir ve Sanayi Mektebi Müzesi’ne dönüştürecek protokol için imzalar atıldı.

didim cezaevi ne zaman yapılacak Haberi

didim cezaevi ne zaman yapılacak


Adalet Bakanlığı'nın, Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki, turizm gelişim bölgesi ilan edilen Taşburun Mevkisi ile Akköy Mahallesi arasındaki bölgede kalan Hazine'ye ait deniz manzaralı 4 bin dönümlük arazisinin açık cezaevi yapılmak üzere Maliye Bakanlığı'ndan tahsisini istediği ortaya çıktı.


Adalet Bakanlığı, zeytincilik ve hayvancılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Aydın'da yapılması planlanan ve mahkumların üretime katkı sunabildiği açık cezaevi projesi için turistik ilçe Didim'i seçti. Denize yaklaşık 3 kilometre mesafedeki hakim bir tepede bulunan 1662 parseldeki tamamı 9 bin 700 dönümlük arazinin 4 bin dönümlük bölümüne yapılması düşünelen açık cezaevinin arazi tahsisi için Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü harekete geçti. Büyük bir gizlilik içinde yürütülmesine rağmen Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden arazinin tahsisin talep edildiğinin duyulması, ilçede şaşkınlıkla karşılandı. Beş yıldız otel...