07 / 05 / 2024

Didim feribot

Didim feribot

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim ile Yunanistan'ın Kos ve Leros adası arasında yapılması planlanan Feribot seferleriyle ilgili Yunan Başkonsolosundan da destek aldıklarını belirti.

Kuşadası ve Didim arası turizm bölgesi ilan edilecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kuşadası ve Didim arasındaki bölgenin serbest turizm bölgesi ilan edileceğini açıkladı. Zeybekci, ''Yatırımcılar için bir dizi imkân yaratacağız, indirimler getireceğiz" dedi.

ÖİB'den Aydın Didim'de satılık 11 gayrimenkul!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Didim İlçesinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 52 bin 471,7 TL olarak belirlendi.

Özak GYO'nun Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresi donduruldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulün imar uygulaması işlemleri tamamlanıncaya kadar yatırım süresini dondurdu.

Didim Belediye Meclisi imar değişikliklerini kabul etti!

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı.Toplantıda "2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı kabul edildi; İmar Komisyonu maddeleri görüşüldü.

Didim'de imar komisyonu maddeleri görüşüldü!

Didim Belediye Meclisinin Mayıs ayı Meclis toplantısının ikinci birleşimi Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda "2014 Mali Yılına Ait Kesin Hesabı kabul edildi.

Didim'de çatılar artık çelik ya da ahşaptan olacak!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda yeni yapılacak binalarda betonarme çatı olmayacak. Turistik ilçede çatılar artık çelik ya da ahşaptan yapılacak.

Didim Emlak Müşavirleri Derneği'nden emniyete ziyaret!

Didim emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, Didim’in yeni İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

Didim'deki tarihi taş evlerde yıkıntılar meydana geliyor!

Aydın ’ ın Didim ilçesine bağlı Akköy Mahallesi ’ nde tarihi taş evler yıl içinde aşırı yağışların da etkisiyle duvarlarda yıkıntılar meydana geldiği belirtildi.

Didim'de Aurum Spa Beach Resort Otel mühürlendi!

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort 'un işyeri açılış ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapılarına mühür vurdu. 5 yıldızlı Aurum Spa&Beach Resort Otel, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama!

Didim Belediyesi, mühürlenen otelle ilgili olarak kamuoyuna yansıyan iddialar üzerine bir açıklama yaptı. İşte Didim Belediyesi’nden mühürlenen otelle ilgili açıklama.

Didim Belediyesi'nin Nisan ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Didim Belediye Meclisinin Nisan ayı Meclis Toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıya birçok kişi katıldı.

Didim Ege Yıldızı'nda 1. etaptaki dairelerin kaba inşaatı tamamlandı!

DENİZE sıfır inşa edilen ve 350 metrelik plaj ile iskeleye sahip olan Didim Ege Yıldızı projesi orman ve denizin arasında yükseliyor. Projede şu anda birinci etapta 160 konutun kaba inşaatı bitti.

Aktay'tan Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresinin dondurulması için başvuru!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkul'ün yatırım süresinin dondurulması için başvuruda bulundu.

Didim feribot Haberi

Didim feribot

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay haftalık basın toplantısında gazetecilerle biraraya geldi. Başkan Atabay'a Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu ile CHP Kayseri İl Başkan yardımcısı ve Didim'de oteli bulunan turizmci Aşkın Genç eşlik etti. Başkan Atabay konuşmasında 2 haftalık aranın ardından Basınla bir araya geldiğini belirterek toplantı öncesinde Özgürses Gazetesi Muhabiri Erdem Özden'in doğum gününü kutlayarak hediye verdi. 


Başkan Atabay CHP Eski genel Başkanı Deniz Baykal'ın CHP İlçe Örgütünü ve Belediyeyi ziyaret ettiğini anımsatarak 19 Kasım'da Aydın Büyükşehir Belediye meclisinde 17 ilçenin bütçelerinin onaylandığını ifade etti. Atabay Didim Belediye bütçesinin kabul edilen 4. Büyük bütçe olduğunu ve son yıllardaki en gerçekçi belediye bütçesini yaptıklarını ifade ederken ilk 2 yıl revizyon yapamayacaklarını söyledi. 


"YUNANLILARI FUARA DAVET ETTİK" 


Başkan Atabay Didim ile Yunanistan'ın Kos...