08 / 05 / 2024

didim kaymakamı İskender Yönden

didim kaymakamı İskender Yönden

Didim Kaymakamı İskender Yönden, her ay gerçekleştirdiği gazetecilerle buluşma toplantısını, bu ay Akbük’te gerçekleştirdi. Didim A Haber Gazetesi’nin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda Didim’in gündemindeki konular değerlendirildi.

İskender Yönden: Didim'deki yıldızlı yapı sayısı artacak!

Didim Kaymakamı İskender Yönden, her ay gerçekleştirdiği gazetecilerle buluşma toplantısını, bu ay Akbük’te gerçekleştirdi. Didim A Haber Gazetesi’nin ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda Didim’in gündemindeki konular değerlendirildi.

Aktay'tan Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresinin dondurulması için başvuru!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkul'ün yatırım süresinin dondurulması için başvuruda bulundu.

Didim 3. Koy'un imar durumu Danıştay'da!

Didim 3. Koy ile ilgili olarak Didim Derneği tarafından açılan ve Didim Demokrasi Platformu'nun da destekçisi olduğu dava yerel mahkemenin idarenin lehinde karar vermesi üzerine Didim Derneği tarafından Danıştay'a gönderildi.

Aydın Didim'de hazineye ait arazi özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Aydın Didim ilçesi, Didim Mahallesinde bulunan 9 bin 810,68 metrekare yüzölçümlü taşınmazın özelleştirme kapsamına alındı.

Didim'de Maliye Hazinesi'ne ait taşınmaz özelleştirilecek!

Maliye Hazinesi' ne ait Aydın'ın Didim ilçesindeki yaklaşık 10 bin metrekarelik taşınmaz özelleştirme kapsamına alındı. Taşınmaz varlık satışı yöntemiyle özelleştirilecek.

Kuşadası, Söke, Nazilli ve Didim'deki otopark kararı iptal!

Aydın 2. idare Mahkemesi, Aydın Belediyesine ait AYBEL İnş. Org. Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla AYBEL şirketi tarafından işletilen Aydın'nın Kuşadası, Söke, nazilli ve Didim ilçelerindeki yol kenarındaki otopark kararını iptal etti.

Didim'de 3 gün elektrik kesintisi!

AYDEM tarafından Didim’de 19 Şubat Perşembe günü ile 22 Şubat Pazar günleri arasında Efeler Mahallesi, Altınkum Mahallesi ve Mersindere Mahallesinin bazı cadde ve sokaklarından elektrik kesintisi yapılacak.

Didim Ticaret Odası turizmin gelişmesi için büyük bir adım attı!

Didim Ticaret Odası Didim’in kültürel değerleri arasında bulunan Dünyaca Ünlü Apollon Tapınağı, Milet Ören yeri ile Anadolu Beylikleri Dönemine ait İlyas Bey Külliyesinin UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine yer alması için başvuru da bulundu.

Didim UNESCO listesine girmek istiyor!

Ege'nin tarihi ve turistik merkezlerinden Didim, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı nezdinde girişim başlattı.

Didim Akbük-2 RES imar planı askıya çıktı!

Aydın Didim ve Muğla Milas ilçesi "Akbük - 2 RES projesi"ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı bugün askıya çıktı.

Didim gecekondu önleme bölgesi plan tadilatı reddedildi!

Didim Belediye Meclisi 2015 yılı Şubat ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda gece kondu önleme bölgesiyle ilgili plan tadilatı İmar Komisyonunun ret verdiği rapor, mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

Didim'de daire fiyatlarının ucuz olmasıyla nüfus arttı!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim'in nüfusunun 73 bine çıkmasıyla ilgili değerlendirmesinde planlamaların nüfusa göre yapılması gerekliliğine dikkat çekti ve nüfus artışının daire fiyatlarının ucuz olmasından dolayı olduğunu belirtti...

Didim Termal Konutları'nda son durum!

Şemun Oğuz, yatırımın seçimde AK Parti'yi destekledikleri için CHP'li Başkan Atabay tarafından mühürletildiğini savundu. Aydın'ın Didim ilçesinde termal konutlar için yatırım yapan şirket, CHP'li Deniz Atabay için şikayetçi oldu.

didim kaymakamı İskender Yönden Haberi

didim kaymakamı İskender Yönden

Akbük Yağız Pastanesinde yapılan toplantıya, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ile Didim’deki yerel ve yaygın basın mensupları katıldı. Toplantıda Didim’de görev yapan gazetecilere teşekkür eden Kaymakam Yönden, Didim’de gazetelerin öncelikli düşüncelerinin Didim olduğunu ve ‘Didim’e ne kazandırırım’ düşüncesiyle hareket ettiğini belirterek, herkesin gazetesinde ve internet sitesinde sorunlara çözüm aranan bir çalışmanın olduğunu, bunun da önemli olduğunu söyledi. Didim’de hedef noktasıyla ilgili sıkıntının olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, “Basın güzel çalışıyor, sivil toplum kuruluşları kendi içerisinde çalışmalarını yapıyor ama bunu ortak noktada birleştirme noktasında sıkıntımız var” dedi. Didim’in başlıca problemleri hakkında bilgiler paylaşan Yönden, “Öncelikli olarak hastane, yol, ikinci spor salonu, imar planları yapılması, üniversite ve festivaller konuları gündeme...