28 / 04 / 2024

didim mavi bayraklı plajlar

didim mavi bayraklı plajlar

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından gerekli çevresel standartları sağladığı belirlenen plaj, marina ve yatlara, bunun göstergesi olarak dağıtılan "mavi bayraklar törenle verildi. Ödül Töreni, -Marin Didim'in evsahipliğinde gerçekleşti...

Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı!

Aydın ili Didim ilçesi Aybük mahallesinde hayata geçirilen Atakent Didim Mavi'de hemen kredi ve hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca sabit faiz oranı imkanı da sunuluyor.

İstanbul'da plaj ücretleri cep yakıyor! İstanbul'da plaj ücreti ne kadar kaç TL?

Tatil sezonun açılmasıyla birlikte plaj ücretleri de gündemde yer almaya başladı. Bu kapsamda sadece bir mavi bayraklı plajın bulunduğu İstanbul'da sahillerde hareketlilik başladı. Peki İstanbul'da plaj ücretleri ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Seba Mare Gündoğan'da 12 ay yaşam fırsatı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen 15. proje Seba Mare Gündoğan yalnızca yazlık bir proje değil, mavi bayraklı plajı ve doğası ile 12 ay yaşama imkan sunan bir hayat vadediyor. 

Seba Mare Gündoğan'da izole yaşam keyfi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seba İnşaat’ın Bodrum’daki 15. projesi olan Seba Mare Gündoğan yalnızca bir konut projesi değil, mavi bayraklı özel plajı ve muhteşem doğası ile 4 mevsim keyifle yaşanabilecek izole bir yaşam vadediyor...

Bakanlıktan mavi bayraklı Sarısu Plajı'na akaryakıt iskelesi teklifi!

Beydağları Sahil Milli Parkı yer alan Sarısu Plajı'na Ulaştırma Bakanlığı'nca yapımı teklif edilen petrol iskelesi tepkilere sebep oldu. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Bu proje Sarısu'ya ihanettir” dedi.

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

Muğla Bodrum'da Mavi Bayraklı Koyu’ndaki bir yarım adanın 27 bin metrekarelik alanı 125 milyon TL'ye satılıyor. Adada, 27 bin metrekarelik açık alan ve 650 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 3 katlı lüks bir villa ve 150 metrekarelik müştemilat ve iskele de satışa dahil...

Binali Yıldırım İstanbul projelerini anlattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, büyük bir alana inşa edilmesi planlanan Oyuncu Köyü ve 23 adet Mavi Bayraklı plaj projelerinin detaylarını ve ulaşım ile ilgili çözüm önerilerini açıkladı. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Camel Beach Koyu'nda rant iddiası!

Dünyaca ünlü mavi bayraklı Bodrum'daki Camel Beach Koyu'nda 30 milyon lira bedelle inşa edilen İslam Tanıtım Merkezi’nin arka planında 60 dönümlük daha arsa kapatma planı olduğunu iddia edildi.

İzmir Karaburun Sahili yenilendi!

İzmir’e yaklaşık 100 kilometre uzaklıktaki doğal güzellikler, en temiz denize sahip mavi bayraklı koyları ve eşsiz denize sahip Karaburun turistleri bekliyor. Karaburun’a ulaşım kısa süre önce bir bölümü tamamlanan otoyoluyla kolaylaştı.

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Bodrum'a 30 milyonluk İslam Merkezi!

Mavi bayraklı ‘Deve Plajı’na yapılmasına yerel belediyelerin onay vermediği İslam Merkezi projesine, bakanlık görüşüyle Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ruhsat verdi. Tabelası dikilen dev tesis 1 yılda tamamlanacak.

didim mavi bayraklı plajlar Haberi

didim mavi bayraklı plajlar


Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) tarafından gerekli çevresel standartları sağladığı belirlenen plaj, marina ve yatlara, bunun göstergesi olarak dağıtılan "mavi bayraklar törenle verildi.


TÜRÇEV 2014 Ulusal Mavi Bayrak Ödül Töreni, Didim Belediyesi ve D-Marin Didim'in evsahipliğinde yapıldı.


Vakıf başkanı Rıza Epikmen, törende yaptığı konuşmada, 46 ülkede yürütülen "mavi bayrak" uygulamasının, Türkiye'de 1991 yılında vakıflarınca başlatıldığını belirtti. Türkiye'nin 5 "mavi bayraklı" tesisten gelinen noktada "mavi bayrak" sahibi 397 plaj, 22 marina ve 12 yat ile en fazla "mavi bayraklı" tesis bakımından dünya genelinde 3. sırada yer aldığını kaydetti.


"Mavi bayrak" uygulamasında geleceği düşünerek, çok sıkı kurallarla hareket ettiklerini ifade eden Epikmen, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"Mavi bayrağı çok zor verip, çok kolay geri alıyoruz. Eğer, Türkiye bir turizm ülkesi olarak yoluna devam etmek istiyorsa sadece...